Nail Stamping

      4 Reacties op Nail Stamping

Een tijdje geleden kocht ik bij de Kruidvat van Essence stamping nagellak. En kort daarna ook het stamping setje. Ik heb witte, zwarte en zilvere stamping nagellak gekocht.
Zoals je op de “compilatie foto” kunt zien was ik van plan om de zilvere stamping nagellak te gebruiken, deze heb ik zelfs geprobeert maar die zag je eigenlijk niet! Dus vandaar dat op de andere foto op de duim een zwart stempeltje zit.

Van te voren had ik m’n favoriete nagelverharder gebruikt. En met rimmel een frenche manicure lijntje op mijn nagels gezet.

Daarna heb ik dus voor het eerst gebruik gemaakt van het stamping setje. Misschien omdat ik het voor het eerst gebruikte, maar ik ben er niet zo heel erg kapot van. Het lukte gewoon niet zoals ik wilde… Ik wilde op beide duimen het zelfde figuurtje doen. Eerst heb ik dus met de zilvere lak een poging gedaan die zag je dus bijna niet. Waarschijnlijk moet je er een donkere lak onder doen om een mooi zilver effect te krijgen. Dus heb ik besloten om het stempelen met zwart te doen. Ik heb de stappen volgens het doosje gevolgt. Op mijn rechterhand lukte het stempelen in 1 keer niet goed, toen had ik halve sterretjes erop staan. Dus heb het overnieuw gedaan. Maar daar werd het eigenlijk niet mooier op. En ja op het fototje is eigenlijk het resultaat (linkse hand).

4 thoughts on “Nail Stamping

  1. Claudia

    Het kost inderdaad eventjes wat oefenen maar dan heb je ook wat, geloof me, je gaat ’t steeds leuker vinden 😉
    En de metallic lakjes van China Glaze vind ik bijvoorbeeld fijner stempelen dan zilveren stempel lakjes, probeer maar eens 🙂

Plaats hier je reactie :-)