Nationale Broers en Zussendag

      Geen reacties op Nationale Broers en Zussendag

Vandaag is het nationale broers en zussendag, want ondanks dat ik mijn zus niet vaak zie, omdat we 1,5 uur bij elkaar vandaan wonen ben ik wel trots op mijn zus.
Soms ben ik een beetje jaloers op haar, ze is eerst gaan samenwonen, trouwen, kindje, goede baan. Eigenlijk alles waar ik van gedroomd heb, maar ondanks dat ik trots op haar ben zou ik toch ook niet willen ruilen.

Want niet alles is soms zoals het lijkt, ze heeft ook vele tegenslagen gehad en dat vormt ook tot wie je bent. Maar lieve zus, ik laat het misschien niet altijd blijken maar ben heel blij met jou als mijn zus! We zijn totaal verschillend maar soms ook zo hetzelfde. Het valt niet mee om met alle tegenslagen om te gaan, maar weet dat ik er voor je ben al is het op afstand!

Plaats hier je reactie :-)