Nationale kattendag

      1 reactie op Nationale kattendag

Vandaag is het zoals je in de titel kunt zien nationale kattendag, zoals jullie wellicht weten ben ik trotse “mama”/eigenaar van 3 katten. Dus wilde ik deze dag niet zomaar voorbij laten gaan. Zonder wat extra aandacht voor m’n schatjes te delen. M’n katten zijn m’n alles!

In het verleden heb ik meer over mijn katten geschreven, maar dat is alweer een tijdje geleden.
Willy is mijn eerste kat, Willy heb ik uit het asiel gehaald met een ex. Willy is inmiddels alweer z’n 3 jaar bij mij. En is een volwassen kat die net als ik kampt met overgewicht, hij is dol op eten. Kroelen wanneer het hem uitkomt en dan eist hij ook alle aandacht op. Zoals nu ik dit aan het typen ben, kopjes geven aan de laptop, hard maar dan ook heel hard spinnen. Het is een z’n goeie jongen!

Dan heb ik ook nog Molly, Molly is een beetje een diva kat. Ze is heel lief, echt een kroelkont. Maar sinds Bobby de 3de kat erbij is gekomen laat ze toch wel even haar diva gedrag zien. Volgens de dierenarts moedert Molly over Bobby. Molly kwam als kitten iets minder dan 3 jaar geleden bij ons in het gezin. Ze was nog maar 7 weken en had ondergewicht. Inmiddels is daar niets meer van te zien en is het een mooie lieve volwassen kat geworden. Ze is een beetje op zichzelf, maar soms daagt ze haar grote broer en klein broertje ook zeker wel uit!

En dan tot slot Bobby, m’n kleine doerak. Bobby is nu bijna een jaar bij mij, hij is van de week ook 1 jaar geworden. Het is echt een speelse lieve maar ondeugende jongeman. Hij kan heel goed zelfstandig spelen het liefst met allerlei dingen wat geen kattenspeeltjes zijn. Maar ook zijn grote zus en broer opjagen kan bobby goed. Het is een zeer lieve kat die ook graag bij je komt liggen, kroelen etc.

Het zijn 3 schatjes met 3 uitlopende karakters maar dat maakt het wel compleet..

1 thought on “Nationale kattendag

  1. Pingback: Wereld Dierendag – Bianca Online

Plaats hier je reactie :-)