New Look….

      Geen reacties op New Look….

Na een paar dagen niets van me gehoort te hebben, wegens een griepje ben ik vandaag stil aan begonnen met achterstallig onderhoud aan mijn website.. Ik ben nog steeds een beetje grieperig, maar begin me toch weer een beetje beterder te gaan voelen. Het is nu niet echt weer vandaag om der op uit te gaan. En ik had de housewarming party van m’n beste vriendin afgezegt omdat ik me nog niet goed genoeg voelde… Maar gelukkig zie ik haar binnenkort nog es om der nieuwe huis te mogen bewonderen!!!

Maar daar zou deze blog vandaag niet over gaan. Maar over achterstallig onderhoud van mijn website en de titel van de blog van vandaag is: New Look.. Ja je kan het idd raden.. Ik was de roze look van mijn website alweer beu! Dus ben ik opzoek gegaan naar een andere look.. Deze keer een zwarte met paars/donker roze & wit… Ook de look van mijn blog heb ik aangepast daaraan.

Ook is het met eindelijk gelukt om coppermine weer te instaleren, maar daarbij krijg ik nog foutmeldingen.. Dus ik zal toch nog iets niet helemaal goed hebben gedaan denk ik.
Maar omdat het fotoalbum nog leeg was op de site, ben ik een selectie gaan maken van alle foto’s die ik graag wil gaan verkleinen en dan plaatsen… (na de windows berekening zijn dat 30.000 foto’s) maar daar vallen zeker nog een deel van af 😉

Ik heb nu de zin terug gekregen om de foto’s te gaan verkleinen en deze te plaatsen, omdat het in mijn coppermine album nog niet lukt ga ik eerst de foto’s map voor map verkleinen en dan komen ze op mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/pages/Bianca-Online/169485653103174 waarbij ik het heel erg leuk zou vinden als je op de: “vind ik leuk” knop zal klikken, dan weet ik wie mijn foto’s bekijkt!

‘k ben heel erg benieuwd wat jullie van de vernieuwde look vinden van mijn website: http://www.bianca-online.nl/ ik hoor het graag van jullie!!!!

Plaats hier je reactie :-)