Nieuw jaar, nieuwe start voor Bianca Online!

      Geen reacties op Nieuw jaar, nieuwe start voor Bianca Online!

Hey hey!!!

De eerste week van 2016 zit er nu bijna op… En ze zeggen wel eens nieuw jaar nieuwe start, of om de touwtjes weer iets strakker aan te trekken.. Voor mijn blog is dat ook zeker het geval. Op oudejaarsdag heb ik het verslag geschreven van 2015, en dat vond ik echt weer leuk om te doen. Sinds die dag kwam er dagelijks een post online! En nu ben ik na een paar dagen begonnen om ook de blog te personaliseren, bijwerken etc.. Zo kwam ik er van de week achter dat de plugins niet meer zo goed werkte, dus heb ik de site offline gehaald en opnieuw gestart. Zodoende dat ook de foto’s die hier op de site stonden ook niet meer werkte. Daarmee ben ik hard aan de slag gegaan om dat weer goed te krijgen. Maar het zal een tijdje duren voordat alles het van de 635 posts het allemaal weer doet. Daar ben ik de komende tijd dus weer zoet mee! Maar nu blijkt dus achteraf dat het niet aan de plugin lag dat die het niet goed deed… Maar ik vond het wel tijd voor een re-start. Bij de laatste nieuwere berichten staan nu weer wat foto’s. Ook ben ik begonnen met doorlinken naar mijn faebookpagina, omdat het gewoon niet op de site past al die foto’s.

Maar ik dacht die templates die je kan kiezen is leuk.. Maar het is eigenlijk niet helemaal Bianca. Dus ben ik bezig geweest om een eigen gepersonaliseerde header te maken, met een regenboogplaatje en een film rolletje. Omdat ik van kinds af aan van die 2 dingen hou. Nouja het maken van foto’s, en ik ben al als kind ook verzot op regenbogen. Ook de layout is aangepast en met frisse kleuren (vind ik zelf). Nu ben ik zelf tevreden met het resultaat, dus kan ik hem ook met een gerust hart aan jullie delen 😉

Ook heb ik wat informatie bijgewerkt van het verhaaltje About me, het gastenboek is weg. Je kan onder ieder bericht/pagina een comment achterlaten dus eigenlijk gebruikte ik het gastenboek al jaren niet meer.

De berichten komen nu niet meer automatisch op twitter/facebook. Maar nieuw is wel dat je een bericht kan delen.
De home button bovenaan in het menu is terug, ook het kalendertje rechts en het stukje met fotootje over mij. Met daaronder de social media knoptjes. En ook nieuw is dat de blog weer terug te vinden is bij bloglovin’.

Ik ben tevreden voor nu, want voordat ik al die berichten heb bijgewerkt kwa foto’s etc. dan ben ik nog maanden bezig. Achter de schermen ga ik hier zeker mee door tot dat alles bijgewerkt is. Ondertussen zal ik ook vaker een blog schrijven van dingen die ik mee maak, dag trips enz.. Zodat we toch ook nieuwe dingen bijgezet worden.

Ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden… Dus laat jullie bevinden gerust achter in een comment 🙂

Liefs, Bianca

Plaats hier je reactie :-)