Nieuw Jaar, Nieuwe voornemens…

      Geen reacties op Nieuw Jaar, Nieuwe voornemens…

Hey hey!!!

Inmiddels zijn we al een paar dagen in het jaar 2016 beland.. En de meeste mensen maken dan nieuwe voornemens… Dit jaar wilde ik eigenlijk geen nieuwe voornemens nemen. Maar ieder moment koesteren om bij mijn meisje en onze “kindjes” te zijn. Om ieder moment te genieten! Daar ben ik ook zeker mee bezig om ieder moment te koesteren…

Toch bedacht ik me dat ik toch wel een paar voornemens heb!
– Het fotograferen terug oppakken: De afgelopen 2 maanden maak ik weer meer foto’s, van bij het dansen, de kerst, oud en nieuw, op oudejaarsdag een fotoshoot in mijn fotostudio met Denise en Molly & Willy. Het was eigenlijk zo dat de fotostudio volstond met andere spullen, maar dat ik al van plan was om deze leeg te halen zodat ik hem weer kan gebruiken zoals gepland.. Juist om weer fotoshoots te maken van vrienden, bekenden.. Gewoon voor de fun! Ik heb de afgelopen weken wel gemerkt dat ik het heel erg gemist heb! En dat ik nu graag van vele momenten foto’s maak.. Het is wel zo dat in sommige periodes van het jaar er minder mogelijkheden zijn om foto’s van te maken. Vooral fotografeer ik als ik vakantie, dagje weg ga etc. En dat wil ik ook zeker meer gaan doen!

– Website/weblog/fb pagina (waar ik mijn foto’s plaats): Zoals misschien ook wel gemerkt ben ik bezig om zowel nieuwe als oudere berichten hier op mijn website te zetten. Ik ben bezig met “achterstallig onderhoud” te plaatsen. En dat wil ik ook zeker op mijn facebook pagina gaan doen. Die is tot afgelopen zomer up to date! Maar inmiddels toch weer foto’s gemaakt om ze te plaatsen. Dat wil ik ook zeker gaan doen. En ook hier op mijn website/weblog wil ik zorgen dat alles up-to-date word. Het zal even duren voordat alles erop staat, maar dat houd mij bezig en ik vind het leuk om hieraan bezig te zijn!

– Gezonder leven: Ik weet dat ik overgewicht heb, maar ik ben nu wel zover dat ik tevreden ben met hoe ik eruit zie! jaja, het heeft heel lang geduurd maar ik ben tot bezinning gekomen! Wel willen Denise en ik gezonder gaan leven, voor kerst heb ik een low fat fryer gehad. Dus kunnen we gezonder gaan eten, wat ik ook echt van plan ben om te gaan doen. Mochten we daardoor wat onsjes of uiteindelijk kilo’s verliezen is het mooi meegenomen maar dat is niet het hoofddoel! Wel zijn we al een poosje wat regelmatiger gaan eten en meer gaan koken ipv snelle/vette hap. En daar wil ik dus mee door gaan!

– Regelmatiger leven: Door mijn werk met onregelmatige diensten leefde ik tot voor kort ook heel erg onregelmatig, ging diep in de nacht naar bed en kwam er tussen 10 en 11 uit.. Maar ik ben nu ook meer dagdiensten, dus is het ook van belang dat ik ’s ochtends op tijd mijn bed uit kan en dat ik ’s avonds ook bijtijds terug in bed kan. Ook hier ben ik al een tijdje mee bezig om een ritme te krijgen. En daar wil ik ook zeker mee door gaan! En het hangt ook samen met het gezonder leven, dat ik nu 3x op een dag eet. Ipv van om 4 uur ’s middags iets eet omdat ik me bedenk dat ik nog niets gegeten heb.

Eigenlijk ben ik dus al een tijdje bezig met mijn voornemens, maar wil weer even de touwtjes strakker trekken. En een nieuw jaar, nieuwe kansen.. En nu zien vol te houden! Maar ik ben positief! Het gaat me lukken….

Plaats hier je reactie :-)