Nieuwe Bril

      Geen reacties op Nieuwe Bril

Vandaag was het zover… Na 9 dagen wachten kon ik mijn nieuwe bril ophalen.. Mijn vorige bril daar zaten zoveel krassen op dat ik er niet meer goed doorheen kon kijken en mijn andere bril stond me niet zo goed vond ik zelf en daar zaten ook allerlei krassen op. Dus vorige week naar de opticien geweest en mijn ogen laten testen…
12745963_952920108120132_679976587441293552_nMijn ogen zijn wel wat achteruit gegaan, maar geen grote verschillen. Zelf merk ik wel een verschil kwa zicht met de oude bril en nu. Ik zie nu toch wel wat scherper… Ik vermoed dat de vele hoofdpijn van de laatste tijd misschien ook wel door mijn zicht kwam, want dat is eigenlijk de reden dat ik jaren geleden een bril heb aangeschaft.

Vorige week ben ik naar de kapper geweest en gelijk een nieuwe bril uitgezocht. Vind zelf dat hij me goed staat en ook mijn meisje vind dat hij goed staat.. En hij was voor mij gratis dat is ook altijd leuk.. Mijn vorige bril was 3 jaar oud en iedere 2 jaar mag ik van de zorgverzekering tot een bepaald bedrag aan een bril besteden en uit eindelijk kwam het op 0 euro uit.. Is ook wel eens leuk hahah… Ben benieuwd wat jullie ervan vinden???

Plaats hier je reactie :-)