Nieuwe Layout

      Geen reacties op Nieuwe Layout

Hallo!!

Ja het is weer zover, ik heb weer een nieuwe layout… De vorige vond ik nog wel leuk, maar wilde toch graag wat anders. Nu ik besloten heb ik om wat meer te gaan bloggen, wilde ik graag weer iets nieuws en nu ook echt om door te gaan met mijn voornemen.
Ik ga mijn best doen om nu meer te gaan bloggen. Ik weet niet of het haalbaar is om dagelijks te bloggen, maar ik ga mijn best doen om vaker te bloggen!!!
Met de layout is de look gewoon totaal anders, ik ben heel erg benieuwd wat jullie hiervan vinden! Het is allemaal wat professioneler als wat ik had. Ik heb nu ook mijn “goede laptop” naar beneden meegenomen om daar meer tijd achter te zitten, je kan er meer mee als met mijn “gewone laptop”. Alleen moet ik nog bepaalde dingen uitvogelen hoe alles werkt.. Ook al heb ik deze nu al bijna 3 jaar 😉

Ik weet ook niet hoe ik nu een screenshot moet maken, dus hoop dat jullie weten hoe de blog/site er eerst uit zag. En hoe hij er nu uitziet! Tips, opmerkingen enz.. zijn weer welkom!

Plaats hier je reactie :-)