Nieuwe Layout!

      Geen reacties op Nieuwe Layout!

Hallo allemaal, de site is een aantal dagen offline geweest omdat ik ben overgestapt naar een andere server/hosting. De website is nu gehost bij Stephanie die mijn site ook gemaakt heeft.

Nu de site terug online is, zag ik dat Stephanie ook de layout onder handen heeft genomen.
Alles ziet er nu anders uit, maar de inhoud van de site is het zelfde!

Mijn website heeft zelfs een mobiele versie, iets wat ik heel graag wilde. Nu kan ik zelf ook gemakkelijker weer dat ene recept vinden wat ik nog eens wilde maken enz.. En jullie natuurlijk ook. Het is nu op je gsm veel overzichtelijker. Ben er echt super blij mee!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de layout zo vinden!
En ik wil Steef echt heel erg bedanken!!

Liefs, Bianca

Plaats hier je reactie :-)