Nieuwe look..

      Geen reacties op Nieuwe look..

Hey hey!!

Sinds ik wat kilo’s ben afgevallen ben ik ook meer bezig met fashion, mijn smaak is verandert kwa kleding die ik leuk vind. Nou hij is niet echt verandert maar nu pas ik vaker in kleding die ik eerst wel leuk vond maar wat me gewoon niet stond. Of niet eerder paste….
Ik was eigenlijk niet van plan om veel nieuwe kleding te kopen, omdat ik nog steeds bezig ben met mijn strijd tegen de kilo’s. Maar bijv. bij een feestje vind ik het toch leuk om leuk voor de dag te komen. En niet in kleding te lopen die een paar maten te groot zijn.

Zo heb ik in de afgelopen maanden 2 nieuwe jassen gekocht (imitatie leer & groene zomer jas). En ook het setje van de foto’s!

Maar niet alleen heb ik nieuwe kleding gekocht… Ook ben ik meer aan mijn uiterlijk aan het werken. Ik laat mijn nagels al enkele maanden doen, nu ben ik ook voor het eerst weer naar de schoonheidsspecialiste geweest. Mijn buurvrouw is schoonheidsspecialiste en heeft in huis een ruimte ingericht als salon! Dus dat is wel heel fijn. Nu heb ik ook eerder deze week mijn teen-nagels laten doen.

En als voormalig kapster was ik mijn vorige haardracht beu… Die was zo 2012 😉 Ik wilde totaal wat anders! Dus nu heb ik al zeg ik het zelf een hip zomer kapsel! Omdat ik het heb laten knippen is ook veel het rode haar wat ik eerder had eruit geknipt. Ook al word er veel gedacht dat ik mijn haar geverfd heb. Want niet zo is…

DSC_8125 (2)

Dus heb ik me geheel in het nieuw gestoken, nieuw kapsel, nieuwe kleding…
Voor mijn verjaardag had ik een fashion cheque gekregen waarmee ik korting kreeg op de kleding. Voor de broek en shirtje betaalde ik nu nog 34,94 en mijn haren laat ik altijd knippen bij New Look By Danique.

Voorheen:
Ik-April2013

Nadien:
DSC_8074 (2)

Plaats hier je reactie :-)