Nieuwe tankini, laat de zomer maar komen..

Vorige week is de zomer officieel begonnen en omdat ik vorig jaar een aantal kilo’s zwaarder woog dan dit jaar, besloot ik mezelf te verwennen met een nieuwe zwem outfit. Eerst zou ik dit jaar ook op vakantie gaan, dus had ik ook een nieuwe outfit nodig…

En het was natuurlijk vorige week ook echt prachtig zomers weer! Nu is het weer even een paar dagen wat minder weer, maar vanaf volgende week (als ik de weersverwachtingen mag geloven) komt er prachtig weer aan!

Ik als zwem liefhebster had zin in een nieuwe tankini, voorheen waren mijn tankini’s/bikini’s somber van kleur. Tot ik in de winkel op een hele leuke gekleurde tankini stuitte! Eerst even passen en gelukkig hij paste nog ook! Eigenlijk wilde ik er eentje met een halter. Maar toen ik de kleurtjes zag vond ik het niet zo erg dat het zonder halter is!

Ook kocht ik in de zelfde winkel 2 ondergoed setjes, maar die heb ik voor in de post achterwege gelaten!

Dus laat de zon maar lekker schijnen dan kunnen we met z’n alle (wie er van houd) van gaan genieten van de zon en zee/zwembad!

Plaats hier je reactie :-)