Nieuwe visitekaartjes…

      Geen reacties op Nieuwe visitekaartjes…

Hallo, een tijdje geleden werd er aan mij gevraagd voor visitekaartjes. Die had ik wel, maar de gegevens die erop stonden klopte niet meer. Dus vond ik het tijd worden voor nieuwe visitekaartjes.

Dus vorige week heb ik de website van vistaprint afgestruind naar kaartjes die bij mij passen. En ik moet zeggen, passender dan dit ga je het niet vinden. Zoals wellicht bekend hou ik echt van regenbogen, heb niet voor niets een tattoo in de vorm van een vlag. Dus ik zag deze kaartjes en raakte er op slag verliefd op. Heb gelijk een notitieboekje en pen erbij besteld, wat ik wel handig vind is dat ik dit boekje ook echt voor mijn blog kan gebruiken waar ik aantekeningen in kan zetten. Dat ik het ook alleen voor mijn blog gebruik.  En heb ook nog een metalen bakje waar je wat kaartjes in kan doen die ook gegraveerd is.

Ben er zo blij mee, kan niet wachten om ze te gaan uitdelen aan de liefhebber ;).

Hebben jullie eigen visitekaartjes? En wat vinden jullie van deze?

Plaats hier je reactie :-)