Nieuwe Layout

      Geen reacties op Nieuwe Layout

Nog niet zo lang geleden, namelijk op 28 Oktober heb ik een nieuwe layout hier op de site neer gezet. De reacties op de layout waren wisselend maar eigenlijk niet echt enthousiast. Ik kreeg van een zeer goede vriendin de tip om het programma Asisteer te gaan gebruiken. Dit programma kost 37,- maar je kan er een jaar lang zoveel layouts voor zoveel site’s en pagina’s maken. Vandaag besloot ik om het programma te gaan kopen. Eigenlijk wilde ik vandaag een nagel swatch en make-up dag van maken. Maar daar kwam helaas niets van terecht. Maar nu heb ik wel na een aantal pogingen van vandaag een blog/site waar ik heel blij mee ben. De eerste 2 pogingen die paars en roze waren vond ik te fel. Daarna dacht ik een herfst-achtige creatie te maken, maar die was te depri. Dus ben ik vanavond aan de slag gegaan met een paar foto’s te combineren met mijn lievelingskleur Rood en Zwart. Je ziet het resultaat dus al.

Maar wat is er nu dan concreet verandert. Ik heb even een screenshot van hoe de site eruit zag erbij gepakt:

Een lichte herst-achtige kleuren layout die vooral erg simpel was…

Nu heb ik deze layout:

Buiten de layout heb ik kleine dingetjes verandert. In het zij-menu is de google friend connect terug van weggeweest. Waar iedereen zich dus kan aanmelden 😉 Ook heb ik uit de zij-balk het inloggen, mail & site statestieken weggehaald deze staan nu bij de footer.
Op de home pagina staan nu ook niet meer de berichten helemaal maar een stukje. Zo blijft de home pagina overzichtelijker vind ik! Dit is gelukt dankzei: Linda

Het heeft een hele dag geduurt, maar zelf ben ik erg tevreden met het resultaat. In een comment kunnen jullie ook je mening kwijt!

Plaats hier je reactie :-)