Onderzoek…

      Geen reacties op Onderzoek…

Hallo allemaal, bedankt voor jullie support betreft het ziekenhuis onderzoek wat ik gisteren had. Een paar weken geleden ben ik namelijk naar de huisarts gegaan omdat mijn hormoon huishouding nogal door de war is, want ik ben een aantal maanden geleden gestopt met de pil.. In het begin liep alles zoals het hoort maar de afgelopen 2 maanden ineens niet meer. Dus ben ik naar de huisarts gegaan omdat ik me afvroeg of ik in de vervroegde overgang zat, de huisarts liet doorschemeren dat hij daarom graag wilde dat ik bloed liet prikken en daarna nog een inwendig onderzoek in het ziekenhuis.

De bloeduitslag kwam terug en die was normaal. Bij de huisarts had ik ook aangeven dat we een kinderwens hebben.. Bij de echo was alles goed, daarna was er een gesprekje net de gyneacoloog.

Die vroeg wat onze vraag was, ik dacht dat het over het onderzoek zou zijn met betrekking tot de echo en de eventuele kans op de vervroegde overgang. Maar de huisarts had aangegeven dat we kinderen wilde en daar was het gesprek eigenlijk voor bedoeld. Dus heeft ze een anamnese van me gemaakt.. Waaruit naar voren kwam dat ik gezonder moet gaan leven.. En 10% van mijn lichaamsgewicht moet verliezen om in aanmerking te komen voor een eventuele zwangerschap. Er werd ons gevraagd of we een donor hebben en op welk termijn.. En er werd aangegeven dat er bij een kliniek meestal een jaar wachttijd is. Voor de procedure echt start, nu weten we dus wat we kunnen gaan doen een kliniek gaan zoeken en ons inschrijven. We hadden geen specefieke vragen en buiten het feit dat we kinderen willen hebben we er verder nog geen onderzoek naar gedaan behalve dan op internet gezocht over wat de opties zijn. En ze gaf aan dat ik misschien beter terug aan de pil kan beginnen, dat als het zover is dat het tijd genoeg is om daarmee te stoppen. Dat het niet uit maakt dat je 1 maand of 1 jaar met de pil gestopt bent.

Kortom het was gisteren anders dan gepland maar op zich wel goed om wat informatie te krijgen. Ben wel echt super blij dat er geen sprake is van vervroegde overgang… Dat is weer een zorg minder. Waar mijn vermoeidheid vandaan komt is dus een raadsel, ook al ben ik wel overtuigd dat het met het vele menstrueren enigzinds te maken heeft, maar ook andere dingen… We wachten maar af..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats hier je reactie :-)