Ooglook Coastal Scents

      2 Reacties op Ooglook Coastal Scents

 Op de blog van Silke zag ik echt zo’n gave ooglook, ik dacht dat wil ik ook.. Dus heb ik haar how to gevolgt alleen dan met zachtere kleuren wegens het werk. Voor de look heb ik het zelf samen gestelde palette van Coastal Scents gebruikt die ik kocht bij Enchantra op 10 Juni.

Eerst heb ik de kleurtjes op mijn arm geswatched om te kijken hoe zichtbaar de kleuren waren op mijn lichte huid. 

null

De volgorde van de Hotpots:  HP-ME07, HP-ME02, HP-ME21, HP-ME04,
HP-ME08, S24 en HP-ME09.

 Voor de ooglook heb ik gebruikt:
– binnenste ooghoek: HP-ME08
– ooglid links (tot de helft): S24
– ooglid rechts (tot buitenste ooghoek): HP-ME09
– crease: HP-ME04
– onder het ooglid: HP-ME02
– boven de crease/onder de wenkbrauw: HP-ME07

null
null

Wat vinden jullie van deze ooglook?

2 thoughts on “Ooglook Coastal Scents

Plaats hier je reactie :-)