Ooglook – Scaredy Cat

      14 Reacties op Ooglook – Scaredy Cat

Enkele weken geleden was de perspresentatie van Scaredy Cat bij Enchantra, daar was ik bij aanwezig en konden ook alle kleuren uittesten. Ik was gelijk verkocht! Op het einde kreeg iedereen ook een goodybag mee. Met 1 fullsize en 5 samples, vandaag heb ik de fullsize met 1 sample uitgeprobeert.

Van te voren heb ik van NYX eyeshadowbase gebruikt, en daarover heb ik op het ooglid Cirrina van Scaredy Cat gedaan en in mijn ooghoeken en arcadeboog Keltoi. De kleuren vind ik echt super mooi!
null

ย Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het heel jammer vind dat er niet meer van te zien is op mijn ogen. Wel heb ik het idee dat het in het echt beter te zien is dan dat hij op de foto pakte. Ik ga binnenkort nog eens proberen maar dan met een nat kwastje, misschien helpt dat ook wel! En dikker opbrengen..
null

14 thoughts on “Ooglook – Scaredy Cat

 1. Denise

  Hahaha, nou weetje Bianca mijn kamer is 4 bij 2 1/2 en daardoor onmogelijk om een bureau neer te zetten, of nouja die staat er wel… maar om er dan nog fatsoenlijk aan te kunnen zitten.
  Dus tsja, ga meestal zitten op mijn bed.. en nee, mijn dekbed is niet verkleurd..mijn spijkerbroek trouwens ook niet.. daar was ik wel een beetje bang voor whahaha.

  1. Bianca

   Ja ik snap dat je kamer dan te klein is voor een bureau.. Vind het trouwens knap dat je het dan op je bed doet en kan… “normaal gesproken” zonder te morsen! fijn dat niets is verkleurd!! Toen ik in Antwerpen op school zat is wel eens nagellak remouver door mijn toilettas gegaan. En toen waren mijn kwasten, nagelvijl etc.. allemaal aan elkaar geplakt. Kon alles weggooien!!

 2. Denise

  Haha, eerlijk gezegt ben ik daarom ook gestopt.. vind het eng om alleen in beeld te moeten zitten, met zijn 2e is dat anders.
  Dus lijkt me een goed idee om samen eens iets te gaan doen hahaha!

  Verders heb ik wel een enorme blunder gemaakt vandaag, heb de moulin rouge lak van Catrice gekocht.. vandaag opgedaan maar had weer geen geduld met drogen, dus nagellakremover gepakt en het er weer afgehaald.
  Wat denk je valt de nagellak remover om, over mijn broek.. dekbed etc.
  Dus lig nu een hele avond/nacht in die sterke stinklucht van die remover.

  1. Bianca

   wieee tof, dat je het een tof idee vind om samen iets te gaan doen ๐Ÿ˜‰
   Die blunder is dan weer wat minder, verkleurd je dekbed niet van de remouver? Door jou blunder te voorkomen, zit ik altijd aan een tafel, bureau om mijn nagels te lakken, is namelijk ook echt een Bianca actie ๐Ÿ˜‰

 3. Denise

  Hmm vreemd ik heb hier net nog op gereageerd maar kan hem niet terug vinden.. Maar okรฉ, we doen het gewoon overnieuw.
  Ik heb inmiddels je Youtube pagina ontdekt en heb gezien dat je toch al een aantal keer jezelf opgenomen hebt.
  Leuk gedaan hoor!! Alle begin is moeilijk, maar weetje de meeste beauty vloggers/bloggers hebben meer bekendheid gekregen door Youtube kijk maar naar Vera camilla en Teskuh.nl (ik neem aan dat je die wel kent).
  Ik blijf je in ieder geval volgen, ik vind het erg leuk om te bekijken/lezen.

  1. Bianca

   Vind het echt super dat je me volgt, en dat je het zo tof vind om te lezen! Wie weet kunnen we in de toekomst nog es samen dingen opnemen ofzo, dan vind ik het al snel minder eng!

 4. denise

  Ik blijf erbij dat youtube echt wel meer bekendheid op zal leveren voor je blogs.. kijk je weleens andere youtubers? Zoals veracamilla en teskuh? Die hebben ook beauty blogs maar zijn “bekender” geworden door hun videos.
  Ik zelf heb ook altijd videos gemaakt. Niets met beauty ofzo maar wel shoplogs en hauls zijn leuke dingen om te delen maar ik ben gestopt bij gebrek aan ambitie haha

  1. Bianca

   Ja ik ken Vera en Teskuh hun blog’s en kijk ook hun filmpjes. Net als vele andere filmpjes.. Wie weet durf ik ooit de stap te nemen, eerst moet ik meer vertrouwen in mezelf krijgen.. Jammer dat je gestopt bent joh ๐Ÿ˜‰ Kan me haast niet voorstellen dat jij gestopt bent uit gebrek aan ambitie!

 5. denise

  Hele mooie kleuren heb je gebruikt! Hij dekt inderdaad niet voldoende, maar dat kan op fotos altijd wel anders uitvallen.
  Heb je er nooit aangedacht YouTube filmpjes te maken? Dan kan je vaak wel wat meer mensen bereiken.

  1. Bianca

   Dankje Denise, echt heel tof dat je een reactie achterlaat. Ik ben alleen niet zo met filmpjes maken, ik sta zeg maar liever achter de camera dan der voor. Ik doe het heel soms ๐Ÿ˜‰

Plaats hier je reactie :-)