Ootd 31-08-2012

      Geen reacties op Ootd 31-08-2012

Vandaag mijn 2de outfit of the day, met mijn nieuwe tuniekje en nieuwe laarzen!
Dit tuniekje zag ik bij bij de V&D en ik vond hem gelijk heel erg leuk. Zelf ben ik dol op tuniekjes, ze zijn wat langer dan een “normaal” shirtje en daarin voel ik me vaak beter op mijn gemak in! In de vorige outfit post vertelde ik al dat ik weinig kleur in de kast heb hangen, dus dit fleurige tuniekje is daarbij ook ideaal. Je kunt hem op veel kleuren dragen wat ik erg fijn vind! Op de foto’s heb ik er een wit topje onder, maar je kunt er natuurlijk ook een andere kleur top onder doen. Ik vind het modelletje van deze tuniek ook fijn dat hij in een puntje naar loopt aan de voorkant. Het tuniekje is van het merk Liv. en kostte in de uitverkoop: 15,-

De broek heb ik al beschreven in de vorige outfit post. Ik heb geen broeken met een rechte pijp, maar ik wilde graag mijn laarzen goed laten zien, dus het ziet er misschien een beetje raar uit zo de broek in de laarzen 😉

De laarzen, die zijn van het merk Footnotes een merk die ik eigenlijk nog niet kende. Normaal heb ik moeite met het kopen van laarzen wegens mijn kuiten! Maar ze hebben deze laarzen ook in wat bredere kuit maten, z’n uitkomst he? Eigenlijk wilde ik vorig jaar al nieuwe laarzen kopen, maar die heb ik op het laatste moment toch maar niet gekocht. Dus wilde ik deze nu wel kopen, de laarzen zijn uit de nieuwe na-jaars collectie en deze kleur schijnt daarin ook helemaal hip te worden! Ik vind de laarzen echt heel fijn zitten en ja ik vind ze heel mooi (maarja anders zou ik ze ook niet kopen ;)) De laarzen kosten: 198,50 maar ook daarvan ging 10% vroegkoop korting af! Voor laarzen die ook over mijn kuiten kunnen vind ik de prijs zeker niet duur!

 

 

 

 

Plaats hier je reactie :-)