Optreden Romy Monteiro

      Geen reacties op Optreden Romy Monteiro

  Afgelopen 21 December trad Romy Monteiro op, bij de ijsbaan in Wouw. Wat toevallig dichtbij mijn woonplaats is. In september zijn we met het werk naar de musical The Bodyguard geweest, waarbij Romy de rol van Rachel Maron speelt. En toen wij er waren speelde ze ook de hoofdrol. Ik als voormalig musical fan vond ik de musical echt heel erg leuk/mooi. En Romy had ik voor het laatst gezien bij de musical Aida waar Antje in speelde, toen Romy nog een kind was. Haar moeder (Antje) vond ik echt super goed in die musical, en ze is ook gewoon een super tof/spontane vrouw. Dus toen ik hoorde dat Romy kwam zingen in Wouw was mijn reactie gelijk, daar moet ik naar toe. Ik ben er samen met een collega/goede vriendin naar toe geweest. Omdat ze de bodyguard ook zo’n mooie musical vond, en we beide onder de indruk zijn van de stem van Romy!

Romy zong een medley van Whitney Houston en ook het liedje: I will always love you wat ook bekend is geworden door Whitney (wat oorspronkelijk van Dolly Parton is). Ook zong ze nog een paar andere liedjes. Het was echt heel erg leuk om erbij te zijn. Na het optreden was er de gelegenheid om met Romy op de foto te gaan, wat we ook hebben gedaan!

De andere foto’s vind je hier

Plaats hier je reactie :-)