Outfit of the day

      2 Reacties op Outfit of the day

 Net als vele vrouwen ben ik dol op kleding en schoenen, maar net als vele vrouwen met een maatje meer vind ik het moeilijk om leuke betaalbare kleding te verkrijgen. Vooral nu ik 12 a 13 kilo ben afgevallen vind ik dat moeilijker, omdat de kleding van de meeste grote maten collecties te groot zijn, of ik me een jute zak voel. En bij “reguliere” winkels ik er vaak net niet in pas. En als ik ze wel pas, dat de kleding me niet staat…

Daarbij komt dat ik het lef nooit had om met mijn figuur een outfit post te laten zien! Maar ik vond het nu toch wel eens tijd worden om me daar overheen te zetten.

In deze eerste outfit post gaat het voornamelijke om mijn nieuwe rode shirt/blouseje en mijn nieuwe schoenen!

 

 

 

 

Wat draag ik vandaag?
– Blouse van Liv (V&D), die kocht ik vorige week in Amsterdam. Waar nog uitverkoop was, de blouse kostte nu 9,-. Misschien zien jullie het wel al aan mijn bril en haarkleur, ik ben dol op rood! Maar eigenlijk heb ik weinig rode kleding. Dus komt deze blouse erg goed van pas in mijn kledingkast. Om het wat kleuriger te krijgen.
Wat ik erg leuk vind is dat de blouse 2 maten kleiner is als wat ik “normaal” heb! Maar toch lekker zit!

– Broek: is een zwarte stretch broek waar ik al jaren niet meer in kon, maar nu toch weer past. Op de foto’s toont hij nog wel wat strak, maar hij voelt helemaal niet aan of hij te strak zit. De foto’s zijn gemaakt nadat ik hem net aan had, en hij loopt in de loop van de dag nog wel wat uit! De broek komt van H&M BB collectie.

– Schoenen: Durea sneakers, deze zijn voor mijn doen prijzige sneakers van 229,95 maar ik kreeg wel 10% vroegkoop korting (had ik nog nooit van gehoord) maar is wel leuk mee genomen. En de schoenen zitten als gegoten! Ik kan er hele dagen op lopen en nog geen vermoeide of zere voeten. En dat vind ik ook zeer belangrijk!

 

2 thoughts on “Outfit of the day

Plaats hier je reactie :-)