Ouwehands dierenpark Rhenen

      Geen reacties op Ouwehands dierenpark Rhenen

Vandaag zijn we voor mijn ouders hun verjaardagen, vader en moederdag naar Ouwehands dierenpark geweest. Nadat we naar Ouwehands zijn geweest hebben we onze ouders ook meegenomen uit eten, bij La Cubanita in Den Bosch. Mijn zus, zwager en ik hadden dit voor onze ouders en neefje (kleinzoon) Thomas geregeld. Omdat we het leuk vonden om een dagje weg te gaan ipv. Cadeautjes kopen. We hebben vandaag ook echt allemaal genoten!

Zelf vind ik een dagje naar de dierentuin altijd heel erg leuk. Ik hou echt van dieren, en vind het leuk om dieren te zien die je normaal nooit ziet. Zo ben ik dol op beren, dus bij het berenbos kan ik echt uren rondlopen. Maar ook de panda’s, ook al bewogen ze praktisch niet. En natuurlijk de ijsberen vind ik ook zo mooi. Maar niet alleen beer soorten vind ik mooi om te zien. Eigenlijk heel veel dieren..

We hebben er een zeer leuke en geslaagde dag van gemaakt! En ik denk dat ik kan zeggen dat iedereen ervan genoten heeft.

Plaats hier je reactie :-)