Pasta met Zalm en Kruidenkaas

      Geen reacties op Pasta met Zalm en Kruidenkaas


Bij jullie is het wel bekend dat ik graag makkelijke/snelle/ smaakvolle gerechten maak. En dat ik die graag met jullie wil delen! Zo ook vandaag.. Vandaag is het Spaghetti met zalm en kruidenkaas(saus).

Ik had zalm een paar uur van te voren uit de vriezer gehaald om het te laten ontdooien, daarna in kleine stukjes gesneden en met peper, zout en knoflook poeder wat meer smaak gegeven. Ik zou dit gerecht “normaal” met gerookte zalm maken, maar dat durfde ik nog niet. Na het bericht dat er een aantal mensen ziek van waren geworden!

Ik heb boter en wat olie in de pan gedaan, vervolgende de gekruide zalm er in gebakken.

Ook het water voor de spaghetti heb ik opgezet. Omdat het verse spaghetti is die niet zo lang hoeft te koken heb ik de spaghetti en zalm gelijk opgezet.

Wanneer de zalm goed gebakken is, heb ik er de boursin cuisine bij gedaan!

Het enige wat je nu nog moet doen is de saus door elkaar roeren..

Smakelijk eten!!

Plaats hier je reactie :-)