Persbericht: Scaredy Cat Cosmetics !

      Geen reacties op Persbericht: Scaredy Cat Cosmetics !

Persbericht

Oktober 2011

Het is niet de eerste keer dat AURYN Beauty een merk naar Nederland haalt en ze kunnen er maar geen genoeg van krijgen om ervoor te zorgen dat de beste, leukste en mooiste producten voor jullie beschikbaar zijn. Producten waar iedere beautylover van gaat springen en blij van wordt om verschillende redenen. Wederom zijn we erin geslaagd een uniek merk naar Nederland te halen. We weten dat jullie nu heel graag willen weten wat voor product dat zou moeten zijn. Er is geen ander product dan dit. We hebben het over Scaredy Cat Cosmetics !

Kelly Crawford-Fetterman is het brein achter Scaredy Cat Cosmetics. Deze drukke dame is naast moeder en vrouw een artiest die van het leven houdt. Ze studeerde grafische vormgeving en de inzichten die ze daar heeft gekregen zijn een inspiratiebron om haar doel na te streven: het creeëren van prachtige en onverwachte dingen. Op die manier probeert ze schoonheid en design in het dagelijks leven in te passen.

De creativiteit zie je in het bijzonder terug in de kleurrijke verpakkingen en de bijpassende namen die aan de verschillende oogschaduwkleuren gegeven zijn. Elk mineraal pigment heeft een bijzondere naam met een speciaal daarvoor ontworpen en handgemaakt label. Er kunnen dus kleine verschillen per label te zien zijn, iedere verpakking is immers uniek. De afbeeldingen op de labels verwijzen naar de betekenis van de namen van de minerale pigmenten wat de verpakkingen stuk voor stuk een klein stukje kunst maakt die je alleen al neer zou zetten simpelweg omdat ze zo mooi zijn. Een hoog HEBBEN-gehalte dus.

Wat maakt Scaredy Cat Cosmetics nu zo bijzonder?

· Het is volledig diervriendelijk en in veel gevallen veganistisch
· Het is vrij van parabenen, vulmiddelen, parfum, talk en andere onuitspreekbare ingrediënten
· Ieder product en de verpakking ervan is handgemaakt en daardoor uniek.
· De verpakking heeft een niet-standaard vorm waardoor deze extra in het oog springt
· Goede prijs-kwaliteit verhouding

Op dit moment zijn er 35 verschillende, goed gepigmenteerde kleuren verkrijgbaar, van subtiel en neutraal tot fel en opvallend. De pigmenten zitten in een driehoekige zogenaamde sifter jar, waarvan de sifter gemakkelijk verwijderd kan worden. Elk potje van 4 gram is volledig gevuld, wat neerkomt op een netto hoeveelheid van 1,5- 2 gram oogschaduw. Door het weglaten van ingrediënten die erom bekend staan irritatie te kunnen veroorzaken, wordt de kans op allergische reacties zoveel mogelijk verkleind.

In de toekomst is het mogelijk om kennis te maken met Scaredy Cat Cosmetics  door middel van probeerverpakkingen, die daarnaast gebruikt kunnen worden om als eyeliner te dienen of de fullsize verpakking aan te vullen.

 Scaredy Cat Cosmetics is het nieuwste merk dat wordt geimperteerd door AURYN Beauty. De producten zijn reeds te vinden in de schappen van Enchantra en kunnen niet wachten om aan jouw beautystash toegevoegd te worden!

 Scaredy Cat loose mineral pigment eyeshadow – €4,99

-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-

Plaats hier je reactie :-)