Personeels uitje: Ont-Spanje

      1 reactie op Personeels uitje: Ont-Spanje

Op 5 Okt. was het personeelsuitje van m’n werk..
Om 15.30 was het verzamelen in het veerhuis te Oud Gastel, daar kregen we koffie/thee met appelgebak. Daarna volgde de eerste activiteit, city golf waarbij je met een step door gastel gestuurd werd waar hier en daar een hole was. Met een klomp aan een stok moest je proberen om een klein balletje in zo min mogelijk slagen de hole te raken. Na 1,5 uur was de city golf voorbij en konden we even bij komen. Want ik kan wel zeggen met een step door gastel is toch zwaarder als dat ik dacht.

Rond 6 uur half 7 werden we verzocht naar de keuken te gaan voor het Ont-Spanje concept! Eerst kregen we uitleg over wat er ging gebeuren, de achtergrond van Ont-Spanje etc. En werden we in groepjes verdeelt. Ieder groepje maakte 1 tapas gerecht. En zo kwamen we tot het onderstaande resultaat:

Ik neem aan dat er © op de recepten zit. Daarom alleen de benamingen van de gerechten die we gemaakt hadden:
– Eerst in het kopje: Licht gebonden tomatensoep met een vleugje look en witte wijn. (wat echt een super lekker soepje was!!!)
– Carpaccio van runderhaas met mosterd-kruiden dressing.
– Knoflook garnalen (die staan niet op de foto, want die kwamen later)
– Korststengel met Parmaham en een frisse frambozen dressing.
– Pincho’s van kip met sesam
– Serrano ham met eigen gemaakte tomaten/olijf tapenade (dit gerecht heb ik gemaakt met het groepje! Het was alleen wel heel erg knoflokerig, ik moest er van de Chef 5 tenen in doen. Maar ik denk dat het met 3 a 4 tenen lekkerder zou zijn.

Echt alles vond ik lekker! En ondanks dat het kleine gerechtjes zijn zit je toch vol!!
Wil jij nou weten hoe je dit moet maken, we kregen de recepten mee. En ik zou het leuk vinden om het thuis allemaal nog eens na te maken, dus wie een keer wil komen eten is altijd welkom!!

1 thought on “Personeels uitje: Ont-Spanje

Plaats hier je reactie :-)