Perspresentatie Scaredy Cat

      2 Reacties op Perspresentatie Scaredy Cat

null

Afgelopen zondag was bij Enchantra de perspresentatie van: Scaredy Cat Cosmetics. Scaredy cat kende ik van te voren niet, wat niet echt heel erg gek is want het merk werd alleen verkocht bij Kelly Crawford-Fetterman zelf, de vrouw die dit merk bedacht heeft. Vanaf heden is Enchantra de enigste verkoopster in heel Noord-Europa die dit merk verkoopt.
Ik vond het persoonlijk heel erg leuk dat ik bij dit pers event aanwezig mocht zijn, het was het eerste event waar ik bij was.
null

Bij binnenkomst in de Auryn/Enchantra showroom stonden alle 35 kleuren van Scaredy cat opgesteld. Wat me gelijk opviel is dat de verpakking driehoekig is ipv. Rond wat erg leuk is. Ook heeft iedere kleur een andere leuke tekening op de verpakking. Dat maakt het product uniek.
null

Na een presentatie over het product mochten wij (de aanwezigen) de producten uit gaan proberen. Waar ook een andere tafel gereed stond met alle kleuren. Enchantra verkoopt ook Sugarpill cosmetics een ander merk van pure pigmenten, deze heeft Linda van Enchantra er ook bij gehaald om de twee merken te kunnen vergelijken. Ik heb persoonlijk de twee merken niet met elkaar vergeleken.

null 
null

Ik had zelf ook nog geen ervaring met pure pigmenten. Een tip was daarom ook om de Scaredy Cat op te brengen na gebruik van een basis, zoals het NYX Jumbo Pencil of Eyeshadowbase van een ander merk. Zonder basis blijven de pigmenten niet zitten simpelweg omdat het pure pigmenten zijn. Je kan ook met een fijn kwastje dat natgemaakt is om daarmee de pigmenten op de huid aan te brengen. De pigmenten van Scaredy cat zitten in een verpakking met een soort van zoutvaatje bovenkant wat een siftertje heet. Je kunt heel gemakkelijk een klein beetje in het dekseltje of bakje doen door er een klein tikje op te geven.
null

Ik moet zeggen dat ik heel blij was dat we de producten uit mochten proberen want ik ben heel erg enthousiast. De pigmenten zijn echt heel erg mooi in alle kleuren zit een shimmer, iets wat ik altijd heel erg mooi vind!
null 
null 
null

Linda van Enchantra vroeg of iemand zich ook durfde op te maken met de producten, Linda van What a Beauty heeft dat gedaan. Je ziet hier ook het resultaat! Echt een hele gave look moet ik zeggen.

null

We kregen bij Enchantra ook nog een goodybag mee, waar 1 full size verpakking in zat en 5 sample´s. En nog een leuke halloween verassing.
null

Ben jij nu ook enthousiast over deze prachtige producten. De full size producten zijn te koop bij Enchantra voor 4,99. Aan het eind van deze week vind je ook een sample buisje deze zijn 99 cent per stuk.

2 thoughts on “Perspresentatie Scaredy Cat

Plaats hier je reactie :-)