Preston Palace 22-3-2016/24-3-2016

      1 reactie op Preston Palace 22-3-2016/24-3-2016

Eerder deze week zijn Denise en ik naar Preston Palace geweest voor onze verjaardagen te vieren! We hadden besloten om op onze verjaardagen zelf niets te doen maar om samen een 3 dagen weg te gaan. Onze keuze was al snel bepaald dat we naar Preston Palace wilde gaan. Afgelopen Dinsdag was het eindelijk zo ver!
20160324_063145-BorderMakerAfgelopen Dinsdag was het eindelijk zo ver, we hadden er beide zoveel zin in dat we echt de dagen aan het aftellen waren!! Rond de middag zijn we vertrokken, iets voor 3 uur kwamen we er aan. En konden we om 3 uur inchecken, we zijn gelijk naar de hotelkamer gegaan om onze spullen neer te zetten en dan vervolgens een drankje te doen en naar het zwembad te gaan. De kamer zag er heel anders uit als de kamer die we in Dec. hadden. Zo hadden we toen een balkon, en nu een vreemd luik in de kamer en een stapelbed. Denise’s kant van het bed was helemaal scheef, dus heeft ze ’s nachts het matras van het stapelbed gepakt voor naast het bed te leggen.

 

P1060516-BorderMaker

De kamer viel ons deze keer echt tegen. We zijn na de kamer te verkennen naar de bar gegaan en hebben we een sweet kiss/preston mix besteld. Het is z’n lekker drankje! En daarna zijn we gaan zwemmen, wat altijd erg tof is..
’s avonds zijn we naar de scheepsbar gegaan, en tot de verbazing van het personeel en ons ging de karaoke bar open. Die zou eigenlijk woensdag opengaan maar wegens een grote groep bezoekers is hij ook Dinsdag open gegaan, dus zijn we er ook naar toe gegaan. En hebben een aantal keer gezongen! Het was echt heel gezellig, we hebben daarbij ook nog 2 vlaamse mensen ontmoet een echtpaar waarbij we de hele avond gezamenlijk hebben doorgebracht, samen gezongen en veel gepraat, het was echt super gezellig!

P1060531-BorderMakerDe volgende dag zijn we begonnen met een stevig ontbijt, wat gebowld en daarna gaan lunchen, ’s middags nog gaan zwemmen en besloten om ’s avonds naar de bios te gaan. Er draaide een veelbelovende film, tenminste dat dachten we toen we er over lazen, maar hij viel zo tegen dat we voortijdig weggaan zijn. Dus zijn we naar de kroegjes gegaan, de bar meisje dat de dag ervoor bij de scheepsbar stond, werkte ’s avonds in de karaoke bar. Verder was de engelse pub open. Maar dat vonden we niet veel soeps dus zijn de hele avond in de karaoke bar geweest, daar waren ook 2 dames met wie we aan de praat raakte om ermee samen te zingen dus dat hebben we gegaan.

De volgende ochtend waren we al vroeg wakker, dus hebben we gewacht tot het ontbijt open ging en zijn we gaan ontbijten en toen het zwembad open ging zijn we nog even gaan zwemmen. Daarna was het weer tijd om naar huis te gaan!
Ik heb het super naar mijn zin gehad!!! En hoop over een paar maanden nog eens terug te gaan!

We hebben ook een paar filmpjes gemaakt, de leukste zal ik binnenkort plaatsen!

1 thought on “Preston Palace 22-3-2016/24-3-2016

  1. Pingback: Preston Palace filmpjes – Bianca Beerendonk

Plaats hier je reactie :-)