R.I.P konijntje Dolly…

      Geen reacties op R.I.P konijntje Dolly…

Hallo, het afgelopen weekend heb ik te horen gekregen dat m’n konijntje Dolly is overleden die bij mijn ex verbleef. Nu hebben mijn ex en ik al 5 maanden geen contact meer, maar het doet toch zeer om te horen dat het konijntje van jou en je ex 10 dagen eerder is overleden.

2 jaar geleden (januari 2015) gingen we naar de dierenwinkel, mijn ex wilde graag een schildpadje en ik vond dat goed. Maar we gingen ook nog even bij de andere dieren kijken, en daar zat ze een klein zwart-wit hupseltje. Na wikken en wegen zijn we haar de andere dag gaan halen, ondanks dat we hoorde dat er veel dieren uit de winkel vaak ziek zijn en snel komen te overlijden. Dolly deed het allemaal heel erg goed, tot een 3 kwart jaar geleden ongeveer. Mw zat vaak verstopt en dan gaf mijn ex een buik massage zodat Dolly weer gewoon kon defaceren. Vaak met geluk, we hebben 1x medicijnen gehaald die ook goed werkte.
Toen mijn ex en ik “apart” van elkaar gingen wonen hadden we afgesproken omdat de katten al zo lang bij elkaar zitten dat de 3 katten bij mij mochten blijven en ze nam graag Dolly mee. Wat ook haar recht is vind ik. Ik denk dat Dolly nog mooie maandjes heeft mogen hebben bij mijn ex, en dat ze nu kan rusten….

Plaats hier je reactie :-)