Recept: Merluzzo al Sugo di Pomodore

      2 Reacties op Recept: Merluzzo al Sugo di Pomodore

Ingredients:
600 gr Kabeljauwfilet
50 gr Bloem
4 teentjes Knoflook
4 el Olijfolie Extra Vergine
6 takjes Peterselie
200 gr Gepelde Tomaten in Blokjes
1 tl Oregano
Naar smaak Zoet en Peper

 

Methode:
1.

 

Snijd de kabeljauw in 4 stukken en haal ze één voor

 

één door de bloem. Pel en hak de knoflook. Verhit olie in

 

een pan en fruit de knoflook aan. Pluk en hak de peterselie

 

en voeg dit samen met de tomaten en de oregano toe.

 

Breng op smaak met zout en peper.

 

2.

 

Laat het 5 minuten pruttelen en roer af en toe. Leg

 

vervolgens de kabeljauw in de pan en laat 20 minuten

 

koken in de saus. Keer de kabeljauw niet. Verdeel de

 

kabeljauw over 4 borden.

 

2 reacties op “Recept: Merluzzo al Sugo di Pomodore

Plaats hier je reactie :-)