Review: Dr. van der Hoog

      Geen reacties op Review: Dr. van der Hoog


De producten van Dr. van der hoog gebruik ik echt al jaren. 3 van de 4 producten gebruik ik echt dagelijks!

De cleansing lotion gebruik ik dagelijks om mijn huid schoon te maken. Na het gebruik van deze lotion voelt je huid zacht en fris aan. 

In de loop der jaren heb ik ook andere lotions geprobeert maar ik kom toch iedere keer weer terug bij deze! Waar ik heel tevreden over ben!!  
De oogreinigsmelk  gebruik ik ook dagelijks. ’s ochtends vind ik het altijd fijn voordat ik make-up aanbreng om mijn ogen te reinigen en ’s avonds om de make-up van mijn ogen af te halen gebruik ik deze melk ook! Ik vind hem echt heel erg fijn. Hij prikt totaal niet in tegenstelling tot andere merken.

Je ziet het al aan de fles, dit is het product wat ik niet dagelijks gebruik. Ik heb niet vaak foundation op. Wel vind ik het fijn om zo af en toe eens mijn huid te reinigen met deze melk. En natuurlijk ook als ik foundation op heb gehad dan reinig ik mijn huid met deze melk! Ik vind hem wel heel fijn, maar gebruik hem het minste van de producten!

De dagcreme gebruik ik ook dagelijks . Ik vind hem zo fijn omdat hij snel intrekt en niet z’n dikke substantie is. Waardoor mijn huid niet onnodig glimt.

Plaats hier je reactie :-)