Review: Goldwell

      Geen reacties op Review: Goldwell

Ik krijg best veel vragen hoe ik mijn haren doe en hoeveel tijd dat wel niet kost. Vandaar deze post over de producten van Goldwell die ik gebruik.

 

Sinds ik weer kort haar heb (juni 2011) heb ik van Goldwell de matte cream paste aangeschaft. Met de pasta zit mijn haar in een paar seconden weer goed op hun plaats.

Daarna gebruik ik voor langere fixatie de haarlak die hieronder is afgebeeld. Met een paar pompjes heb ik genoeg voor mijn korte haar. En zit het de gehele dag weer goed!
 

De craftsman wax gebruik ik echter al veel langer dan de andere producten. Deze gebruik ik al jaren. Er zit 75 ML in maar je kan er echt heel lang mee doen omdat je z’n klein beetje nodig hebt. Dit product is heel erg vergelijkbaar met de pasta van de 2 foto. Alleen de pasta kan je zelf goed doseren door 1 keer het pompje in te drukken. De wax kan je zelf kiezen hoeveel je nodig hebt!

Ik vind de producten echt heel fijn en in een handomdraai zit mijn haar waar goed in model!! Ik heb de producten bij de kapper gehaald en zijn wel prijziger als producten die je in de winkel koopt! Alleen over deze producten ben ik veel meer tevreden!!

Plaats hier je reactie :-)