Review – Rituals (roze lijn)

      Geen reacties op Review – Rituals (roze lijn)

Photobucket

Bij mijn shoplogjes van de afgelopen weken hebben jullie al kunnen lezen dat ik de volgende producten van Rituals heb gekocht.
Namelijk:
– Body Cream (14,90)
– Shower gel (nu actie 2 voor 12,50)
– Energy Bubbles (12,90)

Deze producten heb ik inmiddels uitgeprobeert en wilde ik graag met jullie doornemen wat mijn bevindingen ervan zijn.

De geur is de reden dat ik deze producten heel graag wilde hebben. Want ik vind deze lijn echt vreselijk lekker ruiken!

Allereerst de body cream: Ik noemde het al eerder bodylotion, maar een lotion is het niet. Het is idd een cream, deze smeert heel gemakkelijk uit over je huid. En trekt heel snel in, bij sommige body lotions en creme’s begint mijn huid te irriteren. Dat is bij deze niet het geval, ondanks dat er wel degelijk een overheerlijke parfum in zit.

Showergel: Deze had ik al eens een keer uitgeprobeert van een vriendin en ik vind hem echt heel erg fijn. Het is een beetje zoals scheerschuim eerst een gel, daarna schuimt het. Je hebt er maar een beetje van nodig, maar mijn ervaring is wel dat je al snel heel veel pakt. Ik moet nog leren doseren bij de gel!

Energy bubbles: Ik had een scheutje in mijn bad gedaan. Eigenlijk helemaal niet zo heel veel. Maar mijn bad rook echt heel lekker, voelt heel goed om in een lekker ruikend bad te stappen. En ondanks dat ik niet zo heel veel in mijn bad had gedaan, schuimt het toch veel!

Algemeen: Mijn huid voelde na de producten echt heel zacht aan. En rook tevens ook erg lekker (vind ik).
Ik ben heel erg blij met de producten.

Kennen jullie de producten van Rituals? En wat vinden jullie ervan?

Plaats hier je reactie :-)