Rimmel: White Orchid

      Geen reacties op Rimmel: White Orchid

 Dit lakje heb ik enkele weken/maanden geleden gekocht. En tot mijn verbazing had ik nog geen blogje over dit lakje hier staan. Want dit lakje heb ik toch al verschillende keren op mijn nagels gehad. En blijft over het algemeen ook bij mij langer op de nagels dan een ander lakje. Omdat het z’n zacht kleurtje is, valt het ook niet heel erg op.
Hij heet dus White Orchid… Nouja wit is het niet, mijn orchidee die ik heb is witter 😉 maar het is dus een licht roze lakje. Hij heeft wel 2 laagjes nodig om hem dekkend te krijgen. Maar hij lakt heel erg fijn en droogt ook snel. Hij zou tot 10 dagen moeten blijven zitten, maar dat is me nog niet gelukt. Meestal gaat er na een dag of 2 stukjes af. Wss door intensief gebruik als ik op mijn werk ben. Momenteel is het eigenlijk mijn favoriete lakje.

Plaats hier je reactie :-)