Romeo & Julia 15 jaar

      Geen reacties op Romeo & Julia 15 jaar

    Het is vandaag alweer 15 jaar geleden dat ik voor het eerst met school naar Romeo & Julia ben geweest. Meestal zet ik geen berichten op mijn weblog over musicals die ik zoveel jaar geleden zag. Maar voor Romeo & Julia maak ik graag een uitzondering. Het is dan ook de mooiste musical die ik ooit heb mogen zien. Destijds zag ik nog maar net in Antwerpen op school, de enigste in de klas die graag naar musicals ging. Dus ik vond het echt heel leuk dat we met heel de school naar deze musical gingen. Na de musical ben ik nog met een paar klasgenoten die ook zo onder de indruk waren naar de artiesten ingang iets wat ik destijds altijd deed als ik naar een musical ging. En toen is het Romeo & Julia tijdperk begonnen. Al vrij snel ging ik er met een klasgenoot en mensen die ik online leerde kennen naar de musical toe. En leerde de acteurs/dansers beter kennen. En het was gewoon een speciale tijd voor me, en niet alleen voor mij want ik zie nog steeds mede musicalgangers op social media voorbij komen. Het was toen een hechte groep, waarmee we ook buiten de musical veel leuke en soms minder leuke dingen hebben mogen meemaken. Romeo & Julia is gewoon heel erg speciaal voor me, dat was het 15 jaar geleden en dat is het nu nog steeds. De muziek luister ik nog steeds regelmatig. In mijn auto staat bijna op iedere cd wel een liedje uit de musical, of het nu in het Nederlands/Vlaams is, Frans, Engels of Duits.
Mijn eerste tattoo die ik in 2006 heb laten zetten was dan ook het logo van deze prachtige musical. Helaas is die tattoo later verpest dus staat het logo zoals het hoort nu enkele jaren op mijn onderarm. En ik kijk er niet alleen met trots na omdat ik hem nog steeds prachtig vind, maar er komen ook nog steeds mooie herinneringen boven van deze prachtige musical.
Het was een geweldige tijd die nu alweer 13 jaar geleden tot een eind kwam. Maar vergeten doe ik het nooit en zal altijd voor me een speciale plaats in mijn hart houden!

Plaats hier je reactie :-)