Sally Hansen: Cotton Candy

      3 Reacties op Sally Hansen: Cotton Candy

 Nu mijn eeste logje over Sally Hansen, dat komt omdat ik dit lakje in maart kocht en al diverse keren op had gedaan. Maar nooit snel genoeg foto´s nam dat het lakje nog goed zat.

Het zal vast aan mijn nagels liggen, maar dit lakje heb ik 2 laagjes aangebracht, tussen laag 1 en laag 2 zat een kwartier. En na het 2de laagje heb ik toch ruim 1,5 uur gewacht tot ik iets ging doen. Ik dacht dat hij dan wel droog zou zijn. Nou niet dus!
Na 1,5 uur zijn er krasjes en deukjes ingekomen. Iets wat ik heel erg zonde vind!

Verder lakt hij wel fijn vind ik, het is wel een stroperig lakje, maar opzich lakt hij fijn!

De kosten van dit lakje weet ik niet meer precies maar zal vast tussen de 5 en 10 euro hebben gezeten. Bij mijn weten is dit mijn duurtste lakje dat ik heb.

3 thoughts on “Sally Hansen: Cotton Candy

  1. Pingback: Nagellak Stash deel 3 | Bianca Online

  2. Lin

    Volgens mij hebben we deze toen samen gekocht en was 7,99. Was best veel vond ik. Je hebt sneldrogende topcoats zodat je niet zo lang hoeft te wachten. Ik gebruik zelf graag Essence Express Dry Drops. Dat is een soort olie die je met een pipet over je nagellak druppelt als je net het laatste laagje hebt opgedaan en dan droogt het een stuk sneller. Je zal ook nog wel een kwartier mss een half uur moeten wachten voor het echt droog is, maar dan krijg je geen butsen en krassen meer!

    Merken als OPI, Sally Hansen en china glaze hebben ook sneldrogende topcoats, maar ik vind het minder fijn werken. Ik krijg vraag bubbeltjes in de topcoat, waardoor het imo mn lak verpest.

Plaats hier je reactie :-)