Sally Hansen: nr 19 Marine Scene

      Geen reacties op Sally Hansen: nr 19 Marine Scene

 Gisterenavond heb ik dit lakje uit mijn collectie te voorschijn getoverd. Ik heb hem gekocht in Maart bij de Kruidvat in Roosendaal. En koste 7,99 *dacht Lin*

Dit lakje is lekker blauw, en ik heb hem uit de kast gehaald omdat dit lakje perfect bij mijn outfit paste die ik vandaag aan had. Ik heb het lakje opgebracht na 2 laagjes nagelverharder, het eerste laagje heb ik een kwartier/20 minuten laten drogen daarna heb ik nog een laagje toegevoegd. Deze heb ik ongeveer een uur a 1,5 uur laten drogen en was nog niet droog. Omdat ik geen topcoat in huis had (ja alle logjes hiervoor zijn namelijk ook zonder topcoat beschreven) heb ik een doorschijnend lakje erover heen gedaan. Ik ben gisterenavond gaan slapen, en vanochtend was het lakje zowaar droog. Maar het zat niet echt bepaald netjes meer op mijn nagels….

Wel wil ik graag mededelen, dat dit lakje heel fijn lakt.
Minder stroperig dan het vorige sally hansen lakje. En ik vind de

kleur echt super. Het is wel een erg opzichtig lakje, en ja dat ben ik eigenlijk niet zo gewend. Wel roze en paarse lakjes, maar voor het eerst dus nu het blauwe lakje. Ik moet dus een beetje aan de kleur letten, maar op zich vind ik hem helemaal wauw!

Wat vinden jullie van dit lakje?

Plaats hier je reactie :-)