Schoon vrouwkes…

      1 reactie op Schoon vrouwkes…

Op sommige blogs zie je wel eens een hunks top 5 voorbij komen. Nu wilde ik 5 mooie vrouwen aan jullie laten zien, tenminste wat ik mooie vrouwen vind!

Hier komen 5 mooie vrouwen op alfabetische volgorde:

Julia: Julia zag ik voor het eerst in de film 10 things i hate about you daarna volgde Save the last dance. En in die laatste film vond ik Julia echt geweldig. En ben ik de andere films waar ze een rol in had gezien. Ze heeft diverse rollen gespeeld, en telkens vind ik haar heel goed!


Leisha: Leisha speelde Alice in The L word, en die serie vind ik echt heel leuk! En haar grappige rol heeft er eigenlijk voor gezorgd dat ze bij mij in de top 5 staat. Ze kan trouwens ook heel leuk zingen!


Poppy: Poppy zag ik voor het eerst in de crime serie: Without a trace, een mooie vrouw in een FBI serie! En nu is ze te zien in Unforgatteble ook zo’n gave crime serie! Ik vind haar een goede actrice en leuk om naar te kijken!


Rachel: Rachel speelde ook in the L word mee net als Leisha, Rachel speelde Helena een Engelse in een Amerikaanse serie. Ze is in de serie grappig, mooi en ik vind haar ogen vooral heel mooi. Ik kijk graag naar de serie en de meeste personages hebben wel wat moois, grappigs of mysterieus..


Simone: Simone mag natuurlijk niet in mijn lijstje ontbreken. De enige Nederlandse in mijn rijtje! Simone zag ik voor het eerst bij Epica in Feb. 2005 en daarna heb ik ze bij meerdere concerten gezien, ook deed ze mee in Equilibrio wat ook een mooie rock-opera was.
Dat Simone mijn favoriete zangeres is, dat is wel duidelijk! Maar wat een aantal niet weten is dat ze ook een beauty addicted is en daar ook regelmatig over blogt.

1 thought on “Schoon vrouwkes…

  1. Pingback: Dag 20 blog challenge: Celebrity crush – Bianca Online

Plaats hier je reactie :-)