Shoplog 07-09-2011

      4 Reacties op Shoplog 07-09-2011

null
Vandaag weer een shoplogje, ik ben (samen met mijn moeder) in Roosendaal naar de “stad” geweest. En kon het niet laten om met lege handen naar huis te gaan.

Eerst ben ik naar de schoenenwinkel gegaan. Zowel mijn moeder als ik hadden nieuwe sloffen nodig. En zoals je op de foto kunt zien hebben we die gevonden. Nu het allemaal toch wat kouder word en mijn oude sloffen kapot waren vond ik het tijd worden voor goede maar vooral stevige pantoffels. Deze zijn misschien wat minder modieus, maar 1 ding is zeker ik heb nu een stevige pantoffel die vooral lekker warm is.

null
Ook lagen er leren handschoenen, vorig jaar had ik al eens gekeken voor leren handschoenen maar toen vond ik geen mooie. Nu echt hele simpele zwarte leren handschoenen, ik hou wel van simpel en ze leken wel voor mijn handen gemaakt te zijn. Dus die ook gelijk meegenomen.
null

Kortom van mij mag de herfst nu helemaal doorkomen want ik kan me warm kleden ertegen!

Ook hebben misschien een aantal mensen op twitter gelezen dat ik Zondag was gaan winkelen en voor het eerst in een jaar op schoenen met een klein hakje. Bij thuiskomst had ik dus 7 blaren en ontvellingen op mijn voeten. Om zulke toestanden de volgende keer tegen te gaan heb ik nu 3 verschillende gel pads gekocht.
null

Tegenwoordig kan ik niet meer naar de stad zonder dat ik naar de Kruidvat ga. En daar ben ik wederom niet met lege handen naar buiten gekomen. Ik heb de volgende artikelen gekocht:
null– uit de ballerina collectie (essence) 2 nagellaken: 02 Wear Your Little tutu (licht roze) & 05 Grand-plié in black (zwarte nagellak met oranje shimmers) Deze kostte 1,79 per stuk.
– Uit de sale bak van essence: 59 purple diamond nagellak, deze koste nu 50 cent. En het leek me een erg leuk kleurtje, voor 50 cent kun je natuurlijk niet sukkelen.
– van Essence colour null& go shiny godness en irreplaceable nagellak. Deze kostte 1,29 per stuk.
– bij catrice waren de mono oogschaduws 2 voor 4 euro. Normaal 2,79 per stuk. Ik heb de volgende kleuren gekocht: Mr. Copper’s fields en I love Champagne.
En tot slot heb ik van essence een palette gekocht met 8 kleurtjes, deze kost 2,99.

 
 null 
null 
null 
null 
null 
null 
null 
null 
null 
null 
null 
null 
null 
null

Ik heb de 8 artikelen van de kruidvat gekocht voor 13,65 niet slecht toch?
Mijn pantoffels, handschoenen en gel pads heb ik van mijn moeder gekregen. En ik weet niet meer uit mijn hoofd wat dat kostte.

4 thoughts on “Shoplog 07-09-2011

    1. Bianca Auteur bericht

      Ik moet zeggen ik had hem al een keer eerder gezien, maar daarvoor nog niet. Maar er stond geen NEW bij.. Ik weet niet of hij al in de collectie zat, maar vind het persoonlijk een erg leuk palletje!

Plaats hier je reactie :-)