Shoplog 08-09-2011

      2 Reacties op Shoplog 08-09-2011

Afgelopen Donderdag (8 September) ben ik met mijn moeder naar Breda gegaan om daar een beetje winkeltjes te kijken, gewoon een beetje rond te lopen. Eigenlijk kon me heel weinig bekoren deze dag. Ik was best wel blut maar toch kon ik het niet laten om naar de stad van Breda te gaan. Ik vind het wel echt heel erg tof dat mijn moeder altijd met me mee wilt!
null

Onullndanks dat ik dus blut ben, ben ik wederom niet met lege handen thuis gekomen. Mijn moeder heeft me weer goed verwend. Eerst zijn we naar de V&D gegaan, dat is het filiaal wat het dichtste bij mijn woonplaats is en waar ze een Sephora shop in de V&D hebben. Daar wilde ik kijken. En mijn ogen vallen al maanden op OPI lakjes, alleen het houd mij telkens tegen om er 1tje aan te schaffen gewoon omdat ik weet dat ze in Amerika de helft nullvan het geld of zo kosten. Maar heel reëel gekeken duurt het nog wel een poos voordat ik naar Amerika zal gaan. Ook wist ik niet of ik OPI lakjes wel fijn zou vinden. Toen zei mijn moeder van ach pak hem maar, dan krijg je hem van mij. J Dus ik ben heel blij dat ik jullie kan vertellen dat ik mijn eerste OPI lakje heb. Hij heet: Melon of Troy. Ik ben er heel erg benieuwd naar! Ik kreeg hem trouwens wel op 1 voorwaarde dat ik hem snel moet swatchen om hem aan m’n moeder te kunnen laten zien, dus binnenkort zal ik hem uitproberen!
Het lakje koste trouwens: 11,16 want er ging 15% korting af, bij alles van Sephora.


Daarna zijn we ook naar de Kruidvat geweest, daar lagen bakken met nieuwe collectie van Essence & Catrice. Onder andere ook de 2 nieuwe crackle lakken van Essence, deze is telkens in Roosendaal niet in het schap te vinden, nou in Breda liggen er maar zat! De crackle lak kost: 1,79 per stuk.
 

Mijn oog viel daarna gelijk op de: NATvenTURista collectie van Essence, deze had ik wel al op blogs voorbij zien komen dat hij vanaf September in de winkel zou liggen. In het filiaal waar ik meestal naar toe ga, daar is nog maar net de Ballerina collectie. Dus heb ik gelijk een deel van de NATvenTURista ingekocht ;). Ik heb namelijk de 3 baked eyeshadows gekocht en de 4 nagellakjes uit die collectie. De baked eyeshadow kost: 2,79 per stuk. En de nagellak 1,79 per stuk.

Vandaag ben ik dus best verwend door mijn moeder, want ik heb alles gekregen!
Bedankt Mam!

2 thoughts on “Shoplog 08-09-2011

  1. LinvanT

    Nice, leuke aankoopjes 🙂 Ik vind 11,16 al een stuk beter te doen voor OPI. Ik ben heel beniewd naar het kleurtje.
    Dat peachylakje van de Essence collectie moet ik ook hebben, maar in de Kruidvat in Hoofddorp hadden ze die niet meer. In Eindhoven nog maar eens kijken.

    1. Bianca Auteur bericht

      Ik ben zelf ook benieuwd naar het kleurtje vond hem wel super die kleur. Ik dacht zoiets heb ik nog niet! Van Essence is het eigenlijk meer een roze lakje dan peache (kijkt naar fruitschaal, naar perzikken) En als ze hem daar niet hebben, dan kan ik hem altijd in Breda voor je halen.. Of nog beter gaan we hem samen halen! 😉

Plaats hier je reactie :-)