Shoplog 13-08-2011

      Geen reacties op Shoplog 13-08-2011

Tijdens het zussen weekend, werd er ook geshopt. Eigenlijk niet echt veel, maar genoeg om het met jullie te delen!

Mijn zus heeft trouwens echt hele leuke schoenen met een hakje gekocht, ze heeft maat 42 en ja de keuze is dan zeer beperkt. Maar ik moet zeggen! Ik zou de schoenen ook kopen voor mezelf!

En bij mij, ja het is inmiddels halverwege de maand, door een tegenslag i.v.m mijn salaris had ik niet veel te besteden. Oké en ik was eerder op de dag naar de schoonheidsspecialiste geweest waar ik een gezichtsbehandeling, nek-rug massage & gel nagels op tenen had laten doen. 

Toch heb ik iets gekocht! ’s Ochtends zag ik op twitter dat alle producten van Dr. Van der hoog 50% korting waren alleen vandaag bij de etos. Die producten gebruik ik toch al vanaf mijn 10de of iets. En sinds ik meer make-up op doe gaan mijn producten dus ook sneller op. Dus heb ik mooi gebruik gemaakt van de korting. Zo kocht ik: Clearskin Cleasing Lotion (nu 3,49) Oog reinigingsmelk (nu 3,24) en hypo allergenen dagcrème (nu 5,49) Met een totaal van: 12,22. Ik weet niet of er iets mis gegaan is, want op de dagcrème stond eigenlijk een bedrag van in de 12 euro. Dus een winst voor mij 😉 Maar dat vind ik natuurlijk niet erg!

Verder had ik nog een cadeaubon van de ICI PARIS van mijn examenfeest, dus heb ik 2 nieuwe penselen (Eye shadow brush en Large powder brush) en een eyelash curler gekocht.
Deze koste na de klantenkaart korting 24,66. En ik had dus een bon van 20 euro. Dus heeft me 4,66 gekost.

Zo heb ik toch voor ruim 16 euro, 6 nieuwe dingetjes kunnen kopen. Niet slecht lijkt mij 😉
Ik hou van shoppen en zo helemaal!

Plaats hier je reactie :-)