Shoplog 19-08-2011

      8 Reacties op Shoplog 19-08-2011

 

Afgelopen vrijdag ben ik ’s middags met mijn moeder gaan winkelen. Ik had nog enkele cadeaubonnen en die ben ik gaan uitgeven.

Op de foto’s zie je eigenlijk al wat ik heb gekocht!
Op de linkse foto zie je helemaal links een groen potje nagellak staan van Etos, deze heb ik niet gekocht, deze had ik gewonnen bij Beautyscene vorige week. En deze zat gisteren bij de post. Maar mocht er ook bij op de foto 😉

Ik had laatst toen ik naar Amsterdam ging van Mar(jolein) en der lieve familie een cadeaubon van de ICI Paris gehad. Deze heb ik gisteren uitgegeven, daarvoor heb ik mijn duurste lakje ooit gekocht namelijk het lakje: Peridot van Chanel! Ik zag dit lakje op de blog van Claudia (Nailingthis.com) en ik moest het gewoon ook hebben. Er bestaat ook een goedkopere variant van die er sprekend op lijkt van Sephora, maar die is in de buurt niet te verkrijgen dus heb ik de lak van Chanel gekocht. Ik heb hem alleen nog niet op mijn nagels gedaan, zodra mijn nagels/vingertoppen/nagelriemen wat verbetert zijn ga ik deze zo snel mogelijk laten showen! 
Van die cadeaubon had ik nog geld/te goed over. En ja mijn nagels/nagelriemen/vingertoppen zien er momenteel niet zo fijn uit, en ze verkopen bij de ICI paris ook producten van Sally Hansen, dus heb ik ook de Vitamin E Nail & Cuticle Oil gekocht. Deze zouden mijn nagelriemen beter moeten maken (deze adviseerde ze 1 keer per week aan te brengen). En daarbij heb ik ook: Diamond Strength ultra rich cuticle cream gekocht, deze adviseerde ze om iedere avond op mijn nagelriemen te smeren gekocht.
De cream heb ik nu 1 keer gebruikt, dus kan er nog niet heel veel over zeggen. Het ruikt wel heel erg lekker maar of de werking goed is zal moeten blijken.
Voor dit alles hoefde ik maar 8 euro bij te betalen, omdat ik ook een pasje heb van de ICI paris waarmee je korting krijgt. En ik krijg een nieuwe waardebon thuisgestuurd omdat mijn pasje zeg maar vol was. Altijd leuk dus 😉

Daarna ging ik nog naar de Etos, daar was de hand cream daily protection spf 8 in de aanbieding, deze gaat namelijk uit het assortiment. In plaats van 6,50 betaalde je dus maar 3,25 deze heb ik gekocht. En uitgeprobeerd hij smeert echt zoveel fijner dan mijn andere handcrèmes en omdat hij toch uit het assortiment gaat zijn mijn moeder en ik op 20-8 nog even terug gegaan om nog 2 extra tubes te halen. Nu heb ik dus 3 tubes.. Ik hoop dat het ook een leuke bijwerking heeft aan mijn nagels in ieder geval wel aan mijn zeer droge handen!

Ook heb ik de BH van het 2de plaatje gekocht, ik had namelijk ook een waardebon van 12,50 De BH van Esprit was in de sale voor 20,- en m’n moeder heeft zelf een BH gekocht dus heb ik deze van m’n moeder gekregen. Eindelijk een BH gevonden die goed zit en de juiste maat! Ik heb hem op 20-8 de gehele dag gedragen en hij zit echt zalig!

Tot slot zag ik de dvd box van The L word, van de week zag ik de laatste afleveringen van reeks 4. En heb ik van mijn moeder reeks 5 gekregen, als vakantie cadeautje. Ik ben er echt heel erg blij mee! Binnenkort ga ik bij de V&D reeks 6 halen, want daar heb ik ook nog een cadeaubon van 20 voor. Dus betaal ik maar 15 euro voor reeks 6. (andere reeksen hadden ze namelijk niet bij de V&D) Maar eerst ga ik dus reeks 5 kijken, heb er al veel zin in om ze te gaan kijken.

8 thoughts on “Shoplog 19-08-2011

  1. Claudia

    Ohhhhhh ik heb je aangestoken met de liefde voor Peridot! Ik hoop dat je ‘m ook geweldig vind 🙂 Vergeet niet een goeie base en topcoat te gebruiken want sommige Chanel lakjes willen snel chippen.

Plaats hier je reactie :-)