Shoplog: 23-11-2011 Oudenbosch…

      Geen reacties op Shoplog: 23-11-2011 Oudenbosch…

null
Gisteren was het zover, mijn No Buy is weer voorbij.. Ik heb de afgelopen Maand gewoon niets gekocht kwa make-up, nagellak etc.. En ik hield dat ook eigenlijk vrij goed vol moet ik zeggen. Maar nu was ik zo opzoek naar de Vampires Love collectie van Essence, dat ik mezelf dwong om net zolang door te zoeken tot ik de collectie gevonden had. Eerst ben ik in Roosendaal div. keren gaan kijken maar hadden ze alleen de blush, gisteren lag de collectie er nog net zo bij als Zaterdag terwijl bij het Kruidvat altijd op Dinsdag de nieuwe voorraad binnenkomt. Dus dat was wel een tegenvaller, daarna doorgereden naar Oudenbosch. Ze hadden daar 1 nagellak uit die collectie en verder ook alleen maar de compact powder. Nog gevraagd of de rest nog binnenkomt, maar dat is volgens de verkoopster niet het geval. Dus besloot ik alvast die ene nagellak te kopen kostte 1,79. En van de Las Vegas collectie van Catrice het quattro palletje die 4,49 kostte.
null 
null

De vorige keer dat ik in Oudenbosch was geweest zag ik dat ze bij de DA de W.I.C by Herome collectie hadden. Hier in het dorp waar ik woon hebben ze die collectie niet. Dus besloot ik er 4 te kopen, het was namelijk een actie: 1 voor 7,50 2 voor 12,50.
Ik heb de volgende kleuren gekocht (van links naar Rechts)
– Athens (paars/roze nagellak met parelmoer glans)
– Florence (lichte nagellak met gouden glitters)
– Monaco (Lichte nagellak met zilveren glitters)
– Bogota (Blauwe nagellak met shimmers)
null

Ook besloot ik een tijdje terug dat ik mijn Lipglos en lipstick collectie wilde aanvullen, heel bescheiden heb ik 1 lipstick van Rimmel gekocht uit de Kate Moss collectie. Nr. 3 is het.. Een zachte kleur dat wel goed bij mij past!
Deze kostte: 9,49
null

Tot slot wilde ik natuurlijk ook nog de creme met de geweldige initialen 😉 BB kopen!! Ik hoor er positieve geluiden over en omdat ik zelden foundation op heb schijnt dit echt een must te zijn. Ik ben heel erg benieuwd of ik er net zo enthousiast over zal zijn net als iedereen! De BB cream was in de aanbieding normaal: 13.99 nu ging er 40% korting vanaf! (leuk meegenomen toch?)
null

Plaats hier je reactie :-)