Shoplog: 26-09-2011

      Geen reacties op Shoplog: 26-09-2011

Afgelopen Maandag ben ik met een vriendin Elke gaan winkelen in Breda!
We zaten eerst bij elkaar in de klas en zijn sinds Juni beide afgestudeerd. Sindsdien waren we al 2 keer naar de Mac Donalds geweest. Maar besloten de volgende keer iets anders te gaan doen, iets wat gezonder en beter voor ons is gaan doen. Nu waren we beide Maandag vrij dus zijn we naar Breda gegaan, de winkels gingen vanaf 1 uur open. En dat was ook de tijd dat wij aankwamen in Breda. Het was lekker rustig!!

We hebben beide het een en het ander gekocht, de dingen die ik heb gekocht neem ik even met jullie door!

null
Een aantal jaar geleden kreeg ik voor mijn verjaardag van Noi (SYTYCD, Topstars, Romeo & Julia, Notre Dame de Paris enz..) Een pakket van de bodyshop, met daarin White Musk parfum, Body Lotion & Showergel. Deze heb ik met regelmaat gebruikt en nu was het dus op. Dus heb ik weer terug zelf een pakket van the bodyshop mijzelf cadeau gedaan. Natuurlijk de parfum, bodymilk & showergel. Maar ook de bodyspray en oogschaduw. Ik kreeg er een kokosnoot bodymilk gratis bij. 
null
Bij de kruidvat lagen deze 3 mooie lakjes in de salebak, nouja ze komen uit het “oude” assortiment. Ze koste 1,29 per stuk.
null
null
Ook heb ik zowaar 2 leesboeken gekocht! Ik ben nooit echt iemand geweest die graag leest, maar vorig jaar kreeg ik van m’n moeder: Single & Sexy omdat ik toen net vrijgezel was. En daarna volgde toch nog meer boeken. Deze 2 leken me ook echt heel erg leuk. Elke had zwaar verliefd ook gelezen en vond hem erg leuk. En laten we kwa boeken op 1 lijn zitten… Dus ben erg benieuwd!!
Zwaar verliefd kost 10,- en Rachels mislukte masterplan kost 17,99
null
Bij de boekenvoordeel heb ik 3 nieuwe dvd’s gekocht.
Ik ben heel benieuwd naar The Ugly Truth & Hachi. And then came Lola heb ik inmiddels gezien. En is een leuke film!
The Ugly truth kost 7,99
And then came Lola kost 6,99
Hachi kost 3,99
null
Dat waren mijn aankopen!!!

Plaats hier je reactie :-)