Shoplog 29-08-2011 Maastricht

      Geen reacties op Shoplog 29-08-2011 Maastricht


Afgelopen Maandag ben ik met mijn moeder naar Maastricht geweest. Een plaats waar ik al heel lang naar toe wilde. Alleen daar kwam nooit wat van, mijn moeder en ik spraken vorig jaar af om naar Maastricht te gaan samen. Maar in dat jaar is onze afspraak diverse keren uitgesteld. Tot afgelopen Maandag dan, we hadden van te voren kaartjes gehaald bij de AH waarmee je voor 14 euro p.p door heel het land kan reizen op 1 dag. Super goedkoop dus, want als je bekijkt dat je voor een retourtje naar Maastricht al meer dan 40,- p.p kwijt bent!

Mijn wekker ging om 6.45 en ben rond 7 uur opgestaan. Ik had er echt zoveel zin in, dat ik de avond van te voren zeer moeilijk in slaap kon komen. Om 9 uur had ik bij mijn ouders afgesproken, kon ik de treinkaartjes nog even uitprinten en dan zouden mijn moeder en ik tijd genoeg hebben om naar het station te lopen.

De trein zou om 9.51 vertrekken, maar bij aankomst in de stations hal was er al op het bord zichtbaar: Door een aanrijding met een persoon is er momenteel geen treinverkeer mogelijk tussen Roosendaal & Breda. Reis wordt geadviseerd via Lage Zwaluwe. Mijn moeder en ik namen de trein naar Dordrecht en daar zijn we dan op de trein naar Eindhoven gegaan. In Eindhoven haalde we mooi onze overstap (hadden 2 min). En dan ben je 2,5 uur verder en ben je eindelijk in Maastricht.

Eerst zijn we naar de bijenkorf geweest, nog even bij M.A.C gekeken. Ik ben namelijk opzoek naar een pompje voor mijn foundation. Die waren de vorige keer in Eindhoven op, zo ook nu in Maastricht. Nog even bij de Sephora gekeken, maar niets gevonden wat ik wilde hebben.

Daarna zijn we gewoon wat rond gaan lopen, ik was opzoek naar Lush en die vond ik! Ik heb Dream Cream (18,95), Lemony Flutter (9,95) & Helping Hands (11,95) gekocht. Nu maar hopen dat deze producten doen wat ze behoren te doen. En dan heb ik binnenkort weer stralende handen en nagels 😉

Mijn doelstelling was behaald door dat te kopen bij Lush. Maar ik had ook op mijn Wishlist staan dat ik graag de roze lijn wilde hebben bij de Rituals en daar waren de foaming shower gel sensation 2 voor 12,50  dus heb ik die gekocht en ook bijpassende badschuim (12,90). De bodylotion was op. Dus die ga ik een andere keer nog halen!

We hebben een aantal uurtjes door Maastricht gelopen en we vonden het geweldig! We zijn op de terugreis in Roermond uitgestapt en zijn we nog even langs de winkels en door het Designer Outlet gelopen. Ik moet zeggen ik vond het een beetje tegenvallen, vorige jaar ben ik er geweest (oké het was in de kerst periode) maar toen vind ik het super. Er stonden ook meer winkels leeg dan toen. En ja kleding kan ik er sowieso niet halen. Maar verder was het wel heel erg leuk. Mijn moeder was er nog nooit geweest.
Na wat rondgelopen te hebben in Roermond zijn we naar Eindhoven doorgereden, daar even wat te eten gekocht op het station. We hebben in Eindhoven de trein gepakt naar Den Bosch en daar naar Roosendaal.

Toen ik thuis kwam, was ik echt gebroken… Maar het was echt een top dag!!

Plaats hier je reactie :-)