Shoplog: 30-9-2011

      Geen reacties op Shoplog: 30-9-2011

Vrijdag middag/avond ben ik even met mijn moeder naar Etten-Leur geweest en daarna nog naar Roosendaal. Dit zijn mijn aankopen!

Schoenen: De schoenen zijn van Marco Tozzi, 26 sep. Had ik in Breda 3 geweldige paren schoenen gepast die ik eigenlijk allemaal wilde kopen. Dat ging helaas niet. Dat waren laarzen van JJ die ik later dit jaar zeker nog ga kopen. Enkellaarsje en dan deze schoenen. Het enkel laarsje hadden ze niet in Etten-Leur. Dus heb ik alleen de schoenen gekocht. De schoenen van mijn wishlist gaan het trouwens niet worden. Want ik heb nu dus veel leukere schoenen gezien!
null
Bij de kruidvat was de aanbieiding bij 1 product van Rimmel kreeg je een nagellakje van 6,99 er gratis bij. Nu heb ik dus 2 nagellakjes voor 6,99 Ik ben er erg benieuwd naar!!

Tot slot heb ik Tea Tree Balsem gekocht bij de Tuinen, dit product heb ik z’n 10 jaar geleden op school ook al eens gekocht voor op mijn koortsblazen des tijds. Maar het is een product wat voor heel veel kwaaltjes goed is. De brandweer die de BHV cursus gaf in Sep. die zweert bij dit product. En omdat ik toch wel last heb van allerlei plekjes enz.. Heb ik het weer gekocht. Het kost 4,49 bij de Tuinen. Deze week is trouwens op heel veel producten 50% korting bij de Tuinen!

Plaats hier je reactie :-)