Shoplog Enchantra

      1 reactie op Shoplog Enchantra

Afgelopen Zondag was ik bij Enchantra aanwezig voor de presentatie van Scaredy Cat Cosmetics. Natuurlijk kon je ook gewoon shoppen! Ik had me eigenlijk voorgenomen om niet zoveel te kopen, maar het is me niet gelukt om met lege handen thuis te komen.
null 
null 
Bij de bestelling die ik deed in September had ik van 1 Orly kleur 2 stuks besteld (wat een foutje was) Maar omdat ik hem wel had betaald maar helaas niet binnen was gekomen mocht ik een ander lakje uitzoeken bij Enchantra dus koos ik voor dit duo chrome lakje.
null 
null

Van China Glaze heb ik de afgelopen tijd al een aantal lakjes gekocht, maar dit kleurtje had ik nog niet. En ik vond hem echt super, dus besloot ik deze te kopen.  
null 
null 
Ik had al eerder online de beauty blender gezien, maar ik wist niet goed hoe dat nu werkte. Dus heeft Linda op mijn huid foundation toegebracht met de beauty blender. Ik was enthousiast en kocht gelijk er een reiningsflesje van de beauty blender.
null

In Disneyland kocht ik laast een ring & ketting van Mickey Mouse, helaas hadden ze geen leuke bijpassende oorbellen. Tot mijn verbazing verkochten ze deze wel bij Enchantra. En ze hadden ze nog. Dus heb ik deze ook gekocht! 
null

Tot slot vroeg ik eigenlijk naar de Sigma kwasten set hoe deze nu zijn etc. Maar ik kreeg als tip dat deze net zo goed zijn als de Sigma kwasten van tegenwoordig. Dit setje is van Coastal Scents en kost minder dan de helft van een Sigma set.  Dus ik ben er heel erg blij mee!!
null

Dat waren mijn aankopen. Vanaf nu ga ik echt wat rustiger aan doen met shoplogjes en dus ook met shoppen. Voorlopig was dit dus mijn laatste shoplogje!!

1 thought on “Shoplog Enchantra

  1. LinvanT

    Jij hebt inderdaad flink ingekocht!
    Ik ben heel benieuwd of je de kwasten fijn vind.
    Ik heb ook getwijfeld om de BB te halen, maar ik gebruik nooit foundation dus is het voor mij zinloos. De lakjes zijn ook echt pretty!

Plaats hier je reactie :-)