Shoplog Garagesale Enchantra

      5 Reacties op Shoplog Garagesale Enchantra

Gisteren zijn Bianca en ik naar de Garagesale geweest bij Enchantra, 2 weken geleden was ik daar ook en ook toen kocht ik een paar artikelen, deze keer kocht ik vooral producten die ik eigenlijk al lang wilde hebben maar nooit eerder kocht!

Zoals je kunt zien heb ik flink ingeslagen met Michael Todd producten, deze producten gaan er uit bij Enchantra, maar ik wilde toch wel eens zien waar iedereen zo lovend over is.

Alle producten van Michael Todd bij elkaar, er was een actie 1 product voor 5 euro, 3 voor 10 en 8 voor 25. Ik kwam op 14 artikelen,  terwijl ik voor 16 artikelen met zo duur uit zou zijn als met 14 artikelen. Bij de zoektocht voor 2 artikelen meer hebben Natascha en Marion mij geholpen. En kocht ik ook nog een lipstick en een lipgloss. Voor 16 artikelen was ik dus maar 50,- kwijt, waar je voorheen misschien 2 producten voor had!

Visagiste Daniela was ook aanwezig bij de garagesale, Daniela gaf me advies over producten van Michael Todd waar ik veel van heb geleerd en ik op haar aanraden ook 2 primers voor onder ooglooks heb gekocht. Nu weet ik welke ik onder warme en koude looks kan dragen en nog 1 voor onder iedere look. De zwarte is een gel eyeliner die ook erg goed schijnt te zijn!

De producten die ik als laatste bijgekocht heb met behulp van Natascha en Marion de lipstick en Lipgloss. De lipstick is kleur: Shimmer Angel en de lipgloss Pink Coral. Ik vind het fijn dat mijn lippen niet zo heel erg opvallen omdat ik vrij dikke lippen van mezelf heb, dus deze kleuren lijken mij erg geschikt voor op mijn lippen.

Ook kocht ik een goede basis voor mijn gezicht:
– Foundation: kleur nr. 2,5,
– Primer: kleur Light,
– Everything Stick: Dixie,
– Velvet Powder, in kleur 3,
– Consealer: Kleur groen, voor mijn rode wangen wat te camoufleren,
– Blush: in de kleur, Apricot

Een mascara mag natuurlijk niet ontbreken van de mascara hoor je wisselende verhalen. Ik kocht de mascara in kleur brown en black.

2 verschillende kleuren Eye shadow in de kleuren Pain & Zanzibar

Bij de b-day bash en 2 weken geleden bij de garagesale stond ik al met deze mooie lakjes in mijn handen. Maar iedere keer legde ik ze toch terug. Deze keer wilde ik ze wel kopen. Deze set koste: 20,- Waarbij ik nu goedkoper uit was dan om alle lakjes los te kopen!

Deze kleuren zijn het (van links naar rechts):
– Fuchsia Fanatic,
– Dance Baby,
– Electric Beat,
– Kinetic Candy,
– Sweet Hook,
– Gothic Lolita.

Niet uit de sale maar wel 2 producten waar ik erg van onder de indruk was van Sugarpill zijn: Lumi (losse pigment) waarmee Linda de vorige keer echt een gave look mee had gemaakt! En heart breaker, daar deed Daniela bij de b-day bash allerlei bezoekers mee opmaken en ik vond het zo mooi toen. Alleen waarom ik hem toen niet kocht weet ik niet meer! Nu besloot ik hem wel te kopen. 

Ik ben van mening dat je nooit genoeg goede brushes kunt hebben en over deze brushes van stilazzy hoorde ik zulke goede verhalen, daar moest ik gewoon brushes van hebben!

Dat waren al mijn aankoopjes! Met deze aankopen kan je natuurlijk heel veel mee, zijn er nog verzoeken voor een swatch, ooglook of iets? Dan hoor ik het graag!

5 thoughts on “Shoplog Garagesale Enchantra

  1. Pingback: Michael Todd – Make-up

Plaats hier je reactie :-)