Shoplog Mei 2013

      1 reactie op Shoplog Mei 2013


De maand mei is nog in volle gang, maar ik heb de afgelopen weken een paar spullen gekocht die ik graag in deze gezamelijke shoplog wilde laten zien.

Omdat mijn oude zomerjas kapot was heb ik 2 nieuwe zomerjassen gekocht. Zo kan ik de zomer en herfst wel mee door. De groene voor als het echt lekker weer is en de (leren) voor als het wat minder weer is. Vind zulke jasjes/jassen echt super gaaf. Toen ik slanker was had ik ook een leren jas en toen ik deze zag hangen en mij paste moest hij gewoon mee naar huis 😉

Ook ben ik dol op films en series, zo kocht ik: Unforgettable, een serie die momenteel iedere maandag op rtl4 wordt uitgezonden. De hoofdactrice Poppy speelde ook mee in 1 van mijn andere favoriete series mee namelijk Without a trace. Ook z’n geweldige crime serie.

Code 37 heb ik de eerste 3 seizoenen van gekocht, deze serie komt nu ook sinds kort op rtl4. Ook mijn collectie vlaamse serie’s wordt steeds meer uitgebreid. Ik ben dol op politieseries en deze vind ik ook echt super.

Als voormalig musicalfan kon natuurlijk ook niet de dvd ontbreken van Les Miserables! Die musical vond ik schitterend en ook de film lijkt me super mooi!

Ik kocht ook 3 boeken… Ik moet terug leren mensen te gaan vertrouwen, meer voor me zelf opkomen dus deze 3 boeken leken me echt iets voor mij!

En tot slot kocht ik deze slippers, mijn oude birkenstocks waren versleten…

Ook kocht ik make-up, alleen deze heb ik al gebruikt dus heb ik maar niet op de foto gezet..

1 thought on “Shoplog Mei 2013

Plaats hier je reactie :-)