Shoplog Roosendaal

      2 Reacties op Shoplog Roosendaal

null

Ik woon vrij dicht bij Roosendaal en vind het leuk om daar zo af en toe heen te gaan. En is vooral makkelijk omdat het zo dichtbij is om snel even iets te gaan halen. Zo ook deze week, ik ging opzoek naar spulletjes voor de eerste Winactie en kocht voor me zelf ook het een en het ander…

Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik dol ben op Kerstmis!! Dus heb ik een paar kerstinkopen gedaan… null
Ik had wel een kerstboom, maar die is 40 a 50 cm. hoog. Nu wilde ik een grote kerstboom, dus kocht ik deze bij de Aldi, deze kerstboom is 1.80 hoog en zitten al lampjes in. Deze koste 49,99

null
Ook had ik natuurlijk kerstballen nodig voor in mijn nieuwe kerstboom ik kocht 2 zakjes van 2.99 per stuk. Nu kan ik mijn boom beginnen met versieren. Ik kan haast niet wachten om mijn nieuwe boom op te zetten!

null
Deze dvd kreeg ik van mijn moeder, ik heb deze film wel al een aantal keer op tv gezien. Maar wilde hem graag hebben voor bij mijn kerst dvd collectie.

Maar ik kocht niet alleen spulletjes voor kerst…
null
Ook kocht ik deze 2 quattro oogschaduw’s van Essence voor mij zelf, en kocht ik dezelfde voorin de winactie. En ik vond ook een puntenslijper van essence, het is wel fijn want dan kan ik ook voortaan mijn Jumbo potlood slijpen, de puntenslijper koste 99 cent.
En om mijn lippenstift collectie iets uit te breiden kocht ik 2 lippenstiften van Essence.

Een bezoekje aan de Action kon ik ook niet voorbij laten gaan, nu ik zag dat ze ook nagel stickers verkochten. En een aantal kleuren nagellak. Ik kocht voor mezelf 4 velletjes nagelstickers en 6 kleuren nagellak die ik nog niet had.
null

2 thoughts on “Shoplog Roosendaal

    1. Bianca

      Thanks dat je de shoplog leuk vind!! Kerstkriebels heb ik zelf ook behoorlijk last van ;)… Als je wilt weten hoe MAX lakjes zijn, moet je meedoen met de winactie 😉 Ze zijn echt spot goedkoop!!

Plaats hier je reactie :-)