Shoplog Vrijdag 2 September

      Geen reacties op Shoplog Vrijdag 2 September

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PhotobucketPhotobucketPhotobucket Photobucket

 

 

 

 

 
In de shoplog van 29 Augustus kon je lezen dat ik bij Rituals een gedeelte van de roze lijn heb gekocht die op mijn wishlist stond/staat. Alleen dat de bodylotion op waren in Maastricht & Roermond.

Vandaag ben ik met mijn moeder heel even naar de stad gegaan, eigenlijk voor de kermis. Maar heb ik toch een paar spullen gekocht, onder andere de bodylotion die op was bij de filialen in Maastricht & Roermond. Nu heb ik alsnog de lijn zoals ik hem wil en ik ben er echt super blij mee! De bodylotion kostte 14,90

 Daarna ben ik nog even naar de kruidvat geweest, want de nieuwe producten zouden vanaf september in de winkel liggen van Essence. Ik had geluk want er lagen inderdaad al een aantal nieuwe producten. Ook was de afgelopen weken in de filialen waar ik geweest ben de dry drops op. Deze wilde ik heel graag hebben omdat deze misschien wel goed helpen, ik hoorde er goede berichten over!

Ook heb ik uit de sale-bak van Gosh een groenige nagellak (metallic green) gekocht, deze koste nu 3,49. Er lag ook een quattro palette van gosh in de voordeel bak nu voor 5,00 dus heb ik de nr. 49 Jamaica gekocht.
Van essence zelf heb ik : me and my ice cream quattro palette (2,99) gekocht en dan de dry drops (1,99).

Zo zie je maar je gaat naar de stad voor een rondje over de kermis te lopen, en komt thuis met een zakje oliebollen en wat make-up. En op de kermis nergens in geweest! Zelfs niet de schuifautomaten..

Plaats hier je reactie :-)