Shoplog week 38

      Geen reacties op Shoplog week 38

Vorige week was het week 38 en ben toen een paar keer gaan winkelen, graag wilde ik aan jullie mijn aankopen laten zien.

Ik hou van gezelligheid en van romantiek, mijn kaarsjes waren op en toevallig waren de thee lichten en grote thee lichten in de aanbieding in de supermarkt waarbij ik om de hoek woon. Ik heb 2 zakken van ieder meegenomen. Nu kan ik dus weer vollop kaarsen branden.

Deze film zou ik eigenlijk met een vriendin en lerares gaan kijken in Antwerpen. Maar helaas is daar tijdens de examentijd niets van gekomen. Nu heb ik alsnog de DVD die bij de kruidvat voor 14.99 te koop was.

Ik wilde heel graag wat roze/licht paarse oogschaduw hebben. Want ik kwam tot de conclusie dat ik die eigenlijk niet zo had. Wel fel roze, maar dus niet z’n mooie lichte kleur. Nu heb ik dus een paar leuke tinten erbij!


Bij de lichaamsverzorging vind ik ook een intiem product horen. Die ik had van lactacyd was op. Dus ben ik nu overstapt naar het eigen merk van Kruidvat.

Zoals je kunt zien heb ik een aantal “normale” producten gekocht die ik nodig had. Zo ook tandpasta, deze gebruik ik al jaren. In die tijd heb ik div. andere geprobeert maar vind prodent het fijnste. En dan vooral deze!

Het was op de rexona 2+2 gratis. Dus heb ik 4 nieuwe bussen Deo ingekocht. Kan ik er weer even tegenaan!

Op de Shampoo die ik gebruik was stapelkorting. Dus nu had ik 4 flessen met 50% korting. Altijd handig ook om een voorraadje te hebben met producten vind ik!

Bij de zelfde supermarkt als de theelichten heb ik ook deze nep UGGS gekocht, deze kostte maar 5 euro. En zijn vooral lekker warm, ik gebruik ze nu vooral eigenlijk als pantoffels..

Ik heb vorige week BHV cursus gehad, en daarna wilde ik wat meer veiligheids dingen kopen. Deze blusdeken koste bij de action 3,50 (ongeveer) Ik heb er 2 gekocht, 1 voor in mijn keuken en 1 voor in mijn auto.

Eind deze maand (okt) komt dan eindelijk mijn nieuwe slaapkamer, eindelijk een 2-persoonsbed enz… Ik had al een paar dekbed overtrekken gekocht, maar deze vond ik zo leuk bij de blokker voor maar 14.99 en een hoeslaken die had ik nog niet. Deze koste dacht ik 6,50. Ook heb ik een mini shopper tuurlijk in de kleur rood gekozen voor aan mijn sleutelbos. Zo heb ik altijd een tas bij.. Deze koste 1,-

Dat waren mijn aankopen van deze week!!

Plaats hier je reactie :-)