Shoplog Enchantra B-Day Bash

      8 Reacties op Shoplog Enchantra B-Day Bash

Afgelopen Zondag (10-06-2012) was de B-day Bash van Linda bij Enchantra, Linda is de eigenaresse van deze beauty (web)shop. Al eerder was ik bij de festiviteiten bij Enchantra geweest en ik vond het ook echt heel erg leuk dat ik weer mocht komen, ondanks dat ik al maanden niet meer aan mijn blog had gedaan. Ik las dat Lin ook zou gaan dus hebben we besloten om samen te gaan. Lin is samen met Helen eerst een stuk met de trein gereden, waarna ik de dames heb opgehaald om het laatste stuk met de auto te rijden. Het was de eerste ontmoeting met Helen, haar blog volgde ik al wel. En ik vind het super om dames te mogen ontmoeten wie je al geruime tijd via internet volgt!

Lin, Helen en ik kwamen zo rond 12.45 aan in Kapelle (Zeeland, NL). De birthday bash begon om 13.00 uur. De eerste uren dat we aanwezig waren zijn we begonnen shoppen. Al een hele poos had ik geen beauty producten meer gekocht, maar nu vond ik dat ik wel wat voor mezelf mocht kopen.

Hieronder zie je alle producten die ik gekocht heb samen met de goodiebag die je kreeg:
 null

Hieronder zie je de goodiebag met alles wat erin zat. De goodiebag kreeg je als je iets kocht bij Enchantra, dat is weer eens iets anders dan een snoepzakje na je verjaardag 😉
null 

Het totaal plaatje van de aangeschafte producten!!null

Ik vind het zo mooi als iemand van die nagels hebben waarbij de kleuren zeg maar in elkaar overlopen. Dus kocht ik van Konad het sponge nail art setje, wat handig is dat er ook op staat hoe je tot z’n mooi resultaat kunt komen. En daarbij wil ik ook wel tutorials gaan kijken om het zelf ook te kunnen!
null

Ik vind dat ik te weinig lippenstift heb en de kleuren die ik heb, zijn ook allemaal bijna hetzelfde. Hierover wilde ik eigenlijk advies om eens iets anders aan te schaffen dan dat ik al heb maar bij de visagiste was het de hele dag zo druk, dat ik zelf maar een ander kleurtje heb meegenomen. Dit is mijn eerste lippenstift van Sleek, de kleur heet: Barely There. Hoe hij bevalt dat komt binnenkort op mijn blog te staan! 
null

Ik heb van mezelf nogal een lichte huid met rode wangen en ik heb al de BB cream van L’oreal en van Garnier, maar daarover heb ik eigenlijk niet zo tevreden. Natasja die heeft me ervan overtuigd dat dit wel een goede BB cream is, binnenkort laat ik hier weten of Natasja gelijk heeft of dat ik haar ga tegenpraten 😉
null

Ik lak heel graag mijn nagels als ik een dag vrij ben, want nagellak mag ik op het werk niet op mijn nagels hebben. Alleen droogt nagellak bij mij vaak echt heel erg langzaam. Op het flesje staat: American’s nr 1 super fast drying. Ook Nikki zei dat dit een hele goede aankoop zou zijn, dus heb ik hem gelijk aangeschaft. Binnenkort vind je hier op m’n blog mijn mening erover!
null

Vanaf vorig jaar stond van Orly Ingenue al op mijn verlanglijstje, nu zag ik hem staan en ik kon hem natuurlijk niet laten liggen! Ook heel erg leuk dat je er een mini nagel vijltje bij krijgt! Binnenkort zal ik deze kleur swatchen.
null

Bij de outletcorner waren lege palettes van Coastal Scents te krijgen en daarin ook een hele schaal gevult met hot pots.  Ik heb 7 hot pots gevonden die ik erg mooi vond. Dus heb ik nog een paar vakjes over voor de volgende keer!
Deze hot pots heb ik gekocht: HP-ME07, HP-ME02, HP-ME21, HP-ME04,
HP-ME08, S24 en HP-ME09.
null

null

null

Ook kocht ik 2 gevulde palette’s van Coastel Scents, de eerste is Winter Berry Palette. Binnenkort de swatches hier op mijn blog en ooglooks van dit palette.
null

null

null

null

null

Tot slot kocht ik van Coastel Scents het Fall Festival Palette. Binnenkort de swatches hier op mijn blog en ooglooks van dit palette.
null

Wat vinden jullie van de aankopen? Hebben jullie ook producten uit deze shoplog of op je wishlist staan?

8 thoughts on “Shoplog Enchantra B-Day Bash

  1. Bianca

   Thanks Mar!!! Het was ook echt een topdag zondag 😀 Het heeft me weer zin gegeven om te gaan bloggen… Ik weet het zeker het gaat helemaal goed komen met mijn blog!

 1. LinvanT

  Mooie aankoopjes <3 ook al was ik er zelf bij 🙂
  Ik vind de paletten van coastal scents erg fijn en ik hoop dat jij dat ook vind!
  Hoop dat de lipstick je ook bevalt 🙂

  1. Bianca

   Dankje Lin!! Ik vind het palette wat ik al had van coastal scents erg fijn, denk dat ik deze net zo fijn ga vinden als die ik al had! Over de lipstick dat vertel ik je snel 😉 En was tof om je weer es te zien! Moeten we vaker doen…

Plaats hier je reactie :-)